Αρκετά ζεστός αναμένεται την Κυριακή ο καιρός σε ολόκληρη τη χώρα

Αρκετά ζεστός αναμένεται την Κυριακή ο καιρός σε ολόκληρη τη χώρα, με τον υδράργυρο να αγγίζει τοπικά τους 37 βαθμούς Κελσίου, ενώ λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις απογευματινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ορεινά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 36 και τοπικά 37 βαθμούς στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά, από 17 έως 35 στη βόρεια Ελλάδα, από 18 έως 33 και τοπικά 34 βαθμούς στη δυτική Ελλάδα, από 18 έως 33 στο βόρειο Αιγαίο και από 17 έως 31 και τοπικά 32 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις έως 3 και τοπικά 4 μποφόρ, ενω στο Αιγαίο θα είναι βόρειοι έως 5 και τοπικά στα βόρεια τμήματα 6 μποφόρ.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ηλιοφάνεια με λίγες αραιές νεφώσεις μετά το μεσημέρι περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη, με τη θερμοκρασία από 23 έως 32 και τοπικά  33 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως από τα νότια έως 3 μποφόρ

ΑΤΤΙΚΗ
Ηλιοφάνεια και αρκετή ζέστη αναμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 34 και τοπικά 35 με 36 βαθμούς, ενώ οι άνεμοι θα είναι κυρίως βόρειοι έως 4 μποφόρ.
πηγη weather.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]