[Ελλάδα]Θλίψη στον ποδοσφαιρικό κόσμο της Ηλείας για τον ποδοσφαιριστή που έπεσε στις γραμμές του Μετρό στην Ομόνοια

Θλίψη σε όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο της Ηλείας, προκάλεσε η είδηση του θανάτου του 33χρονου Δημήτρη Κασκούτη, από τον Πλάτανο.

Ο άτυχος άνδρας, έχασε τη ζωή του, όταν αρχικά κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έπεσε στις γραμμές του μετρό, στον σταθμό της Ομόνοιας. Το περιστατικό, σημειώθηκε περίπου μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου και η επιχείρηση ολοκληρώθηκε στις δύο τα ξημερώματα. Μετά τον απεγκλωβισμό του διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο ΚΑΤ, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Ο Δημήτρης Κασκούτης ήταν γνωστός ποδοσφαιριστής, με σημαντικό ταλέντο. Ήδη από 15 ετών είχε ενταχθεί από την ομάδα του χωριού του στο Αιγάλεω. Στην Ηλεία αγωνίστηκε για αρκετά χρόνια στον Ολυμπιακό Λαμπετίου ως βασικό στέλχος στις πορείες ανόδου τις ομάδες από τις μικρότερες κατηγορίες ως την Α1. Είχε αγωνιστεί επίσης στον Νηρέα Πάρου, ενώ πριν από δύο χρόνια που επέστρεψε στην Ηλεία (έχοντας πλέον παντρευτεί αλλά και αποκτήσει ένα παιδάκι), επέστρεψε ποδοσφαιρικά και στην ομάδα του Ολυμπιακού Λαμπετίου.
 iliaoikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]