Άλογο που σέρνει γαμήλια άμαξα σωριάζεται από την εξάντληση

Σκληρές εικόνες κατέγραψε με κάμερα από το μπαλκόνι του ένας πολίτης στην πόλη Μποργκέτο της Σικελίας οι οποίες ήδη κάνουν το γύρω του διαδικτύου προκαλώντας θλίψη και οργή.

Στο βίντεο απεικονίζεται ένα άλογο να είναι σωριασμένο στον δρόμο λόγω της εξάντλησης και της υπερβολικής κούρασης. Το άτυχο ζώο καθώς είχε σύρει μία άμαξα συνολικού βάρους 400 κιλών, στην οποία επέβαιναν -εκτός από τον οδηγό- ένα μελλόνυμφο ζευγάρι το οποίο κατευθυνόταν στην εκκλησία για να παντρευτεί.

Όπως αναφέρει η Mirror μετά την δημοσιοποίηση του βίντεο ακτιβιστές υπέρ των δικαιωμάτων των ζώων απειλούν με μηνύσεις για την κακοποίηση του ζώου. Στο βίντεο το λευκό άλογο φαίνεται εντελώς ανήμπορο να κάνει οποιαδήποτε κίνηση, ενώ γύρω του υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που προσπαθούν να το βοηθήσουν και να το απαλλάξουν από την στολισμένη για το γάμο, άμαξα.

Τέλος ένας εκπρόσωπος της Italian Nucleus Operational Protection of Animals, ανέφερε: «Έχουμε ήδη απευθυνθεί στις αρχές για να μάθουμε σε τι κατάσταση βρίσκεται αυτή τη στιγμή το άλογο», ενώ συμπλήρωσε πως σχεδιάζουν να κινηθούν και αυτοί νομικα.

πηγη madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]