[Ελλάδα]Τι εξόργισε Βολιώτη και «επιτέθηκε» σε εφοριακούς

Ως μαινόμενος ταύρος ένας 45χρονος Βολιώτης επισκέφθηκε χθες με τις πιτζάμες την Εφορία Βόλου και προκάλεσε σοβαρό επεισόδιο σε βάρος υπαλλήλων που γλίτωσαν από τα χέρια του λόγω της επέμβασης συναδέλφων τους και αστυνομικών της ΔΙΑΣ οι οποίοι κλήθηκαν για να αντιμετωπίσουν το περιστατικό.
Σύμφωνα με πληροφορίες του μαgnesianews.gr, ο 45χρονος συμπολίτης βρισκόταν στο Νοσοκομείο Βόλου και είχε εισαχθεί σε κλινική με πρόβλημα υγείας. Γνωρίζοντας ότι είχε την υποχρέωση να παραδώσει τις πινακίδες από το μεγάλου κυβισμού ΙΧ του, διότι έληγε η σχετική προθεσμία, τηλεφώνησε στο αρμόδιο τμήμα της ΔΟΥ Βόλου από το δωμάτιο του νοσοκομείου και ζήτησε διορία για να παραδώσει τις πινακίδες τη Δευτέρα. Σύμφωνα με το νόμο η υπάλληλος τον ενημέρωση ότι αν γίνει αυτό τότε θα πληρώσει πρόστιμο 100% επί του ποσού που έπρεπε να πληρώσει αρχικά για να έχει το ΙΧ του με πινακίδες επί δίμηνο (Αύγουστος – Σεπτέμβριος)
Ο συμπολίτης εκνευρίστηκε και ύστερα από λίγη ώρα βρέθηκε στην εφορία φορώντας τις πιτζάμες του και ζήτησε το λόγο τόσο από τον υπάλληλο, όσο και από τον προϊστάμενο της Εφορίας, που ματαίως προσπαθούσαν να τους εξηγήσουν ότι εφαρμόζουν το νόμο του κράτους και δεν έχουν κάτι εναντίον του για να του επιβάλλουν πρόστιμο. Ο οργισμένος 45χρονος δεν άκουγε τίποτε όμως και σύμφωνα με άλλους εφοριακούς τους εξύβρισε και επιτέθηκε εναντίον τους. Με την επέμβαση των αστυνομικών της ΔΙΑΣ που έσπευσαν στο σημείο ηρέμησε η κατάσταση και τελικά ο 45χρονος κατέθεσε τις πινακίδες και έληξε το συμβάν, χωρίς να υπάρχουν περαιτέρω ενέργειες της αστυνομίας και ξαναγύρισε στο νοσοκομείο για να συνεχίσει την θεραπεία του.
πηγη magnesianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]