Στις γειτονιές του Παύλου, χιλιάδες αντιφασίστες...

Μικροεπεισόδια σημειώθηκαν στην «ουρά» της αντιφασιστικής πορείας.

-LIVE η μεγάλη συναυλία.
ΒΙΝΤΕΟ...
Συγκινησιακά φορτισμένο το κλίμα, τέσσερα χρόνια μετά τη δολοφονία του Παύλο Φύσσα, από τάγμα εφόδου της Χρυσής Αυγής. Χιλιάδες κόσμου φωνάζοντας ...
αντιφασιστικά συνθήματα διέσχισαν τις γειτονιές του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας με την οικογένεια Φύσσα να οδηγεί την πορεία. Τραγουδώντας στίχους του αδικοχαμένου Παύλου, οι συμμετέχοντες μετέβησαν στο Καστράκι για να παρακολουθήσουν τη συναυλία με τους Γ. Αγγελάκα, Π. Παυλίδη. Το σύνθημα που ηχούσε δυνατά καθ' όλη τη διάρκεια της πορείας ήταν το: «Ο Παύλος ΖΕΙ, τσακίστε του Ναζί».

Μικροεπεισόδια σημειώθηκαν στην «ουρά» της αντιφασιστικής πορείας. Ομάδα νεαρών πέταξε πέτρες προς τις διμοιρίες των ΜΑΤ και οι αστυνομικές δυνάμεις απάντησαν με χειροβομβίδες κρότου λάμψης.

(LIVE η μεγάλη συναυλία, ΕΔΩ)

Ένταση σημειώθηκε και κοντά στο χώρο συναυλίας, λίγο πριν την έναρξη της. 
Στη συναυλία με τίτλο «4 χρόνια χωρίς τον Παύλο – Πώς ανέχεσαι ΝΑΖεIς μαζί τους;» στην οποία κάλεσε η οικογένεια Φύσσα συμμετέχουν φιλικά οι Γιάννης Αγγελάκας, Παύλος Παυλίδης, Magic de Spell, Fundracar, Μύκητες, Σ. Γραμμένος, Taburo Bota κ.ά.
Πορεία Κερατσίνι
Πορεία Κερατσίνι ΕΦ.ΣΥΝ./Γιάννης Μπασκάκης
Στο τέλος της συναυλίας οι δημοτικές συγκοινωνίες Κερατσινίου θα μεταφέρουν όποιον επιθυμεί πίσω στο μνημείο για διευκόλυνση της αποχώρησης.
Κερατσίνι
Κερατσίνι ΕΦ.ΣΥΝ./Γιάννης Μπασκάκης
Όπως αναφέρει η οικογένεια του Φύσσα σε ανακοίνωσή της, «φέτος θελήσαμε να οργανώσουμε μια εκδήλωση με κεντρικό άξονα τη δικαστική μάχη κατά της Χρυσής Αυγής, μια μάχη που ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2015. Παράλληλα με το μουσικό της κομμάτι, θα προβληθούν με οπτικοακουστικά μέσα όσα έχουν προκύψει μέχρι σήμερα στο δικαστήριο, αλλά και στοιχεία για τη συνολική δράση της εγκληματικής οργάνωσης».
Κερατσίνι
Κερατσίνι ΕΦ.ΣΥΝ./Γιάννης Μπασκάκης
Για τον λόγο αυτό το καθιερωμένο RAP MONSTERS FEST., μια διοργάνωση που ξεκίνησε ο Παύλος, μετατίθεται σε άλλη ημερομηνία μέσα στον χειμώνα.

Με ανάρτησή του στο twitter, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε στον Παύλου Φύσσα και τους υπαίτιους της δολοφονίας. 


«Πέρασαν ήδη τέσσερα χρόνια από τη στυγερή και άνανδρη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, από τις άλλες δολοφονικές επιθέσεις ενάντια στους εργαζόμενους, μέλη του ΠΑΜΕ, στο Πέραμα, ενάντια σε συνανθρώπους μας επίσης, που έχουν διαφορετικό χρώμα και διαφορετική θρησκεία και ακόμα η δίκη δεν έχει ολοκληρωθεί», δήλωσε ο γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, στη συγκέντρωση που διοργάνωσαν τα σωματεία του Πειραιά για τη συμπλήρωση τεσσάρων ετών από την δολοφονία του Π. Φύσσα.
nonews-news.blogspot.grπηγη efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]