Δήμος Ζηρού:Συνάντηση με διευθυντές Σχολείων και εκπαιδευτικούς σήμερα στο Δημαρχείο

Συνάντηση με διευθυντές Σχολείων και εκπαιδευτικούς σήμερα στο Δημαρχείο

Συνάντηση με διευθυντές Σχολείων του Δήμου κι εκπαιδευτικούς είχαν σήμερα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στη Φιλιππιάδα ο αντιπρόεδρος της επιτροπής Α' βάθμιας Παιδείας του Δήμου κ. Βασίλειος Παπαβασιλείου και ο πρόεδρος της επιτροπής Β' βάθμιας εκπαίδευσης κ. Θεόδωρος Κάλλης.
Πέρα από τις καθιερωμένες ευχές για καλή σχολική χρονιά συζητήθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν στις σχολικές μονάδες, το κτιριακό και τις υποδομές των σχολείων, τις προμήθειες των υλικών, την καθαριότητα των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων των σχολείων και μια σειρά από άλλα θέματα που σχετίζονται με την εύρυθμη λειτουργία τους.
Οι διευθυντές των σχολικών μονάδων και οι εκπαιδευτικοί εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την άμεση ανταπόκριση του Δήμου και των Σχολικών επιτροπών στα ζητήματα που τους απασχόλησαν την προηγούμενη χρονιά, επιβεβαιώνοντας για μία ακόμη φορά την αγαστή συνεργασία που υπάρχει μεταξύ Δήμου και εκπαιδευτικής κοινότητας.
Τόσο ο κ. Παπαβασιλείου όσο και ο κ. Κάλλης, διαβεβαίωσαν τους διευθυντές και τους εκπαιδευτικούς ότι η δημοτική αρχή θα είναι διαρκώς δίπλα τους και θα επεκτείνει τη συνεργασία μαζί τους για την επίλυση όλων των ζητημάτων που θα ανακύπτουν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]