Ο καιρός σήμερα

Θυελλώδεις βοριάδες στο Αιγαίο και νεφώσεις κατά διαστήματα πυκνότερες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας περιμένουμε το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου. Τοπικές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν στα ανατολικά ηπειρωτικά, στην Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη,  το Αιγαίο και σε περιοχές της βόρειας Κρήτης. Τα φαινόμενα τις βραδυνές ώρες στη βορειοανατολική Ελλάδα αναμένεται να ενταθούν.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 20 και τοπικά 21 βαθμούς στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά, από 6 έως 20 στη βόρεια Ελλάδα, από 9 έως 23 στη δυτική Ελλάδα, από 10 έως 20 στο βόρειο Αιγαίο και από 16 έως 24 και τοπικά 25 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Στα ορεινά οι θερμοκρασίες θα κυμανθούν 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερα.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από τα ανατολικά έως 5 και τοπικά στα νότια τμήματα 6 μποφόρ, ενώ στο Αιγαίο θα είναι βόρειοι έως 7 και τοπικά 8 με 9 μποφόρ, με μικρή εξασθένιση από το βράδυ.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Νεφώσεις κατά διαστήματα πυκνότερες με πιθανότητα βροχόπτωσης από το απόγευμα αναμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 20 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 με 4 μποφόρ.
ΑΤΤΙΚΗ
Νεφώσεις με σποραδικές ασθενείς βροχές κατά περιόδους περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 21 βαθμούς ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από τα βορειοανατολικά έως 5 και τοπικά στα ανατολικά του νομού 6 με 7 μποφόρ.
 weather.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]