Πρέβεζα:Εκδήλωση Κοινωνικής Αλληλεγγύης Με Καραγκιόζη Και Παραμύθι «Για Τον Μικρό Αλέξανδρο»

Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Πρέβεζας και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καραγκιόζη «ΗΠΕΙΡΩΤΗΣ»,
σας προσκαλεί στην Εκδήλωση Κοινωνικής Αλληλεγγύης «για τον μικρό Αλέξανδρο» που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:00. στο Δημοτικό Κηποθέατρο Γιάννης Ρίτσος, ενώ σε περίπτωση κακοκαιρίας η παράσταση θα δοθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Πρέβεζας. Οικονομική ενίσχυση 5 ευρώ.
Σε ανακοίνωση- κάλεσμα το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Πρέβεζας αναφέρει:
"Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Πρέβεζας, καλεί τους εργαζόμενους και το λαό της Πρέβεζας να εκφράσει έμπρακτα την ολόπλευρη στήριξη και αλληλεγγύη στον μικρό Αλέξανδρο και την οικογένειά του στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, συμμετέχοντας στην εκδήλωση «Καραγκιόζης και παραμύθι ... για τον μικρό Αλέξανδρο».
Σε μια εποχή οπού η τεχνολογία και η ιατρική επιστήμη έχουν αυξημένες δυνατότητές να παρέχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στον τομέα της υγειάς, είναι τραγικό να μην μπορεί κάποιος να θεραπευτεί εξαιτίας της έλλειψης οικονομικών πόρων .
Μεγάλες είναι οι ευθύνες της πολιτείας και των εκάστοτε αστικών κυβερνήσεων,
οι οποίες μέσα από ένα ανταποδοτικό σύστημα υγείας και πρόνοιας έχουν μετατρέψει τα νοσοκομεία σε επιχειρήσεις, κλείνοντας το μάτι σε επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο.
Μόνη λύση είναι να δυναμώσει η αλληλεγγύη ανάμεσα σε όλους τους εργαζόμενους και τα υπόλοιπα λαϊκά στρώματα που είναι αποδέκτες αυτής της πολιτικής, και να συνδεθεί με την καθημερινή πάλη για εργασιακά – συνταξιοδοτικά δικαιώματα , δωρεάν υγεία και πρόνοια για όλους, για τη ζωή που μας αξίζει."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]