Φώφη Γεννηματά από Πρέβεζα: Θέλουμε μια γιορτή της δημοκρατίας

Στη Πρέβεζα βρίσκεται η Φώφη Γεννηματά ,όπου μετά απο συνατήσεις με   τοπικούς φορείς

και στελέχη της παράταξης στην περιοχή ,απηύθυνε κάλεσμα για μεγάλη συμμετοχή στις εκλογές για την ανάδειξη επικεφαλής του νέου φορέα της κεντροαριστεράς  ,ενώ υπογράμμισε τον πρωταγωνιστικό ρόλο και τη δυναμική της Κεντροαριστεράς.


"Είμαι χαρούμενη γιατί εδώ στην Πρέβεζα συναντηθήκαμε όλοι. Είναι εκπρόσωποι από όλα τα κόμματα και τις κινήσεις που συμμετέχουν στο εγχείρημα. Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένη γιατί η πρωτοβουλία που πήρα πριν από τόσο καιρό πέρασε από δυσκολίες αλλά σήμερα πήρε σάρκα και οστά. Τώρα η σκυτάλη έχει δοθεί στους προοδευτικούς Έλληνες πολίτες. Θέλω από εδώ, από την Πρέβεζα να απευθύνω ένα κάλεσμα. Σε όλους όσους νοιάζονται για το χώρο της Κεντροαριστεράς. Σε όλους όσους νοιάζονται για μέλλον και την πορεία του τόπου.

Να έρθουν και να συμμετέχουν στις εκλογές για την ανάδειξη του Επικεφαλής αυτού του χώρου της μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης.

Θέλουμε μια γιορτή της δημοκρατίας. Η μεγάλη συμμετοχή θα δώσει μεγάλη δυναμική.

Θα μπορέσουμε έτσι να ανατρέψουμε τους σημερινούς πολιτικούς συσχετισμούς, να ανακτήσει τη δύναμη της η Κεντροαριστερά, να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις και τελικά να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε για τη χώρα μια πραγματικά προοδευτική διακυβέρνηση, μια πραγματική ελπίδα για να φύγουμε από την επιτροπεία και να αφήσουμε οριστικά πίσω τα μνημόνια και την κρίση. Για να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε ανάπτυξη, δουλειές για τα παιδιά μας, για τα νέα παιδιά της πατρίδας μας που πρέπει να μείνουν και να προκόψουν εδώ αλλά και κοινωνική προστασία και πραγματική  αλληλεγγύη για όσους το έχουν πραγματική ανάγκη" δήλωσε μεταξύ άλλων στα τοπικά ΜΜΕ η κ.Γεννηματά .



Απαντώντας σε ερώτηση για το πώς  βλέπει την επόμενη μέρα για αυτή την Κεντροαριστερά δεδομένου ότι υπάρχουν αρκετές υποψηφιότητες, σημείωσε χαρακτηριστικά :
" Είναι σημαντικό ότι έχουμε πολλές υποψηφιότητες. Αυτό δείχνει ότι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον γύρω από το εγχείρημα. Η μεγάλη πρόκληση για όλους εμάς είναι η ενότητα που σήμερα είναι κατάκτηση να συνεχίσει και την επόμενη μέρα. Πιστεύω ότι μπορώ να εγγυηθώ την ενότητα, τη δυνατότητα της Κεντροαριστεράς να πρωταγωνιστήσει στο πολιτικό σκηνικό.

Γι αυτό μέσα από την υποψηφιότητά μου ζητώ ψήφο εμπιστοσύνης, μια καθαρή εντολή για να προχωρήσουμε όλοι μαζί"
Επίσκεψη στον Σύλλογο Ελπίδα

"Η επίσκεψή μου στην Πρέβεζα ξεκίνησε από την "Ελπίδα", τον σύλλογο ΑΜΕΑ που λειτουργεί υποδειγματικά χάρη στον υπεράνθρωπο αγώνα όσων τον στηρίζουν καθημερινά" έγραψε η κ.Γεννηματά  στην προσωπική της σελίδα στο facebook .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]