Βηματοδότης:Ενας Αλβανός ..μια κότα ...και το "λάδωμα"

Το περιστατικό που περιγράφει ο Βηματοδότης στο "Βήμα της Κυριακής " θα μπορούσε να ήταν σατυρικό ..Είναι όμως αληθινό !
Στην  ιστορία του  Βηματοδότη πρωταγωνιστούν   .ενας  Αλβανός , μια κότα και ένα  .."λάδωμα":

Η επόμενη ιστορία που θα σας περιγράψω έχει πρωταγωνιστές έναν Αλβανό, τρεις τελωνειακούς και μία... κότα. Ολα άρχισαν, όπως μου αφηγήθηκαν, όταν σε τελωνείο των συνόρων, την περασμένη Δευτέρα, εμφανίστηκε ένας Αλβανός, ο οποίος κουβαλούσε μαζί του και μια κότα που ήθελε να την περάσει στην Ελλάδα.

Ο Αλβανός δεν είχε πρόβλημα με τους τελωνειακούς, είχε όμως η κότα. Δεν μπορούσε να την περάσει στην Ελλάδα γιατί δεν είχε τα απαραίτητα έγγραφα που προβλέπονται για την εισαγωγή από το εξωτερικό ζώων, πτηνών και ερπετών στη χώρα μας...

Υστερα από κάποιες συζητήσεις οι τρεις τελωνειακοί που ήταν εκείνη την ώρα βάρδια αφήνουν τον Αλβανό να περάσει μαζί με την κότα του.

Ο Αλβανός ταξιδεύει προς την Αθήνα, κάνει έναν σταθμό στη Λαμία για να φάει ένα σουβλάκι, έχοντας πάντα την κότα μαζί του.

Ηταν άτυχος όμως, γιατί έπεσε σε «κομάντος» του ΣΔΟΕ. Του ζήτησαν τα χαρτιά του και τον ρώτησαν πού βρήκε την κότα. Εκείνος με αφοπλιστική ειλικρίνεια τους εξήγησε ότι η κότα ήταν το μοναδικό περιουσιακό στοιχείο που είχε και την έφερε μαζί του από την Αλβανία: «Και πώς πέρασες την κότα στην Ελλάδα;» τον ρώτησαν οι...«κομάντος» του ΣΔΟΕ. Και αυτός απάντησε με την ίδια ειλικρίνεια: «Να, έδωσα ένα 50ρικο στους τρεις τελωνειακούς στα σύνορα και έκαναν τα στραβά μάτια».

Θέλετε τη συνέχεια; Οι τρεις τελωνειακοί τέθηκαν αμέσως σε διαθεσιμότητα και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα με την κατηγορία της δωροδοκίας."
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]