[Ελλάδα]Το τρέξιμο ....έφερε «Κομφούζιο» στους δρόμους!

Εξαιτίας του 1ου Νυχτερινού Αγώνα Δρόμου “THROUGH THE CITY LIGHTS” που διοργανώθηκε στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας από τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο Καρδίτσας «ΠΕΡΣΕΑΣ» και το Δήμο Καρδίτσας 
Με αφετηρία και τερματισμό το Πάρκο Παυσιλύπου στην Πλατεία Νικολάου Πλαστήρα κι ενδιάμεσα τους κεντρικούς δρόμους της πόλης, ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ ο 1ος Νυχτερινός Αγώνας Δρόμου στην πόλη της Καρδίτσας.
Και μπορεί ως δράση να κρίνεται θετική, σεβαστή, επιθυμητή κι αξιέπαινη από τον κάθε πολίτη και η παρουσία της Τροχαίας υπεραρκετή σε κάθε διασταύρωση, το αποτέλεσμα όμως στην οργάνωση δεν ήταν και τόσο καλό. 
Ουρές αυτοκινήτων σχηματίστηκαν και «πήξιμο» σε οδούς πλησίον των κεντρικών που είχαν δοθεί στους αθλητές. Οχήματα που για να αποφύγουν τους κλεισμένους δρόμους διέρχονταν από μονόδρομους, καβαλούσαν πεζοδρόμια κι έκαναν αναστροφές. Η ένταση στους οδηγούς περίσσευε, οι κόρνες και οι φωνές επίσης και πολίτες στα μπαλκόνια έβλεπαν αφ’ υψηλού το …χάος στην πόλη τους, σαστισμένοι και προβληματισμένοι, δίνοντας λύσεις με …νοήματα στους οδηγούς να απεγκλωβιστούν!
Αυτά και άλλα πολλά, συνέβησαν χθες Παρασκευή βράδυ, όπου η πόλη τέτοια ώρα τέτοια ημέρα και τέτοια εποχή, κινείται σε έντονους ρυθμούς, με παιδιά που πηγαινοέρχονται από φροντιστήρια και γονείς που πηγαίνουν να τα πάρουν, με νέους από γειτονικά χωριά που μπαίνουν στην πόλη για διασκέδαση κλπ.
Κρίμα που για την καλύτερη διοργάνωση του αγώνα είχε πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21/9 στο Δημαρχείο σύσκεψη με τη συμμετοχή του Εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου κ. Σωτ. Αντωνίου ως εκπροσώπου του Δήμου, του Υποδιοικητή της Τροχαίας Καρδίτσας Τηλ. Σωτηρόπουλου, του Προέδρου του ΠΕΡΣΕΑ και μελών του Συλλόγου, εκπροσώπων του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων και υπηρεσιακών παραγόντων του Δήμου.  
Απ’ ότι φάνηκε, κάτι δεν πήγε καλά ή απλώς θα μπορούσε και καλύτερα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]