Επίσκεψη κλιμακίου από το πρωθυπουργικό γραφείο, στην Πρέβεζα, για την παραγωγική ανασυγκρότηση του νομού

Επίσκεψη κλιμακίου από το πρωθυπουργικό γραφείο, στην Πρέβεζα, για την παραγωγική ανασυγκρότηση του νομού Πρέβεζας, στις 29 & 30 Σεπτεμβρίου-
Θα ακολουθήσει Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο, στα Γιάννενα, στις 23 & 24 Οκτωβρίου
Η παραγωγική ανασυγκρότηση του νομού Πρέβεζας θα βρεθεί στο επίκεντρο του Περιφερειακού Αναπτυξιακού Συνεδρίου, το οποίο θα διεξαχθεί στις 23 και 24 Οκτωβρίου στα Γιάννενα.
Σκοπός του συνεδρίου είναι να διερευνηθούν σε βάθος οι παραγωγικές δυνατότητες και η αναπτυξιακή προοπτική του νομού Πρέβεζας, ώστε με την ουσιαστική συμμετοχή και τη συμβολή των παραγωγικών δυνάμεων της περιοχής , να σχεδιαστούν η πολιτική και οι πρωτοβουλίες, που θα σηματοδοτήσουν την μετάβαση του νομού Πρέβεζας στην εποχή της δίκαιης και ισόμετρης ανάπτυξης.
Σ’ αυτό το πλαίσιο, κλιμάκιο από το πρωθυπουργικό γραφείο θα επισκεφτεί την Πρέβεζα το διήμερο, 29 και 30 Σεπτεμβρίου ( Παρασκευή και Σάββατο) προκειμένου να πραγματοποιήσει επαφές με φορείς της περιοχής μας, αλλά και ενεργούς πολίτες. Στόχος των συναντήσεων, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας – Σπηλιάδου 8, 2ος όροφος - είναι η τοπική κοινωνία να εκφράσει απόψεις και προβληματισμούς για τα θέματα που την απασχολούν, καθώς και να διατυπώσει προτάσεις για τις προοπτικές του νομού Πρέβεζας, ώστε να διαμορφωθούν οι συνθήκες για την παραγωγική ανασυγκρότηση του νομού Πρέβεζας.
Οι φορείς του νομού Πρέβεζας, που ενδιαφέρονται να συναντηθούν με το κλιμάκιο του πρωθυπουργικού γραφείου, μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 2682061585 ή στο κινητό 6972832703.
Δημ.Ραδοφωνία Πρέβεζας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]