Ιωάννινα:Εβγαζαν υαλοκαθαριστήρες απο οχήματα στο παζάρι ...για να πωλήσουν καινούργιους !

Τις προσπάθειες εμπόρων να βγάλουν  το μεροκάματό τους    στο παζάρι της Βουνοπλαγιάς που έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες μέρες ,αμαυρώνουν ομάδες Ρομά που κινούνται πέριξ του χώρου,  δημιουργώντας προβλήματα στους επισκέπτες και πελάτες της εμποροπανήγυρης ,με την παραβατική τους συμπεριφορά.
Οπως κατήγγειλαν στην Ασφάλεια Ιωαννίνων ,αρκετοί οδηγοί και ιδιαίτερα  γυναίκες, με την άφιξή τους στην περιοχή της εμποροπανήγυρης ,τους πλησίασαν άτομα και προσποιούμενοι  τους σεκιουριτάδες ,τους κατηύθυναν να παρκάρουν "με ασφάλεια" το όχημά τους σε χώρο σχετικά απομακρυσμένο απο τις εγκαταστάσεις του παζαριού .
Ανυποψίαστοι οι οδηγοί ακολούθησαν τις οδηγίες τους ,για να διαπιστώσουν στη συνέχεια πως είχαν βγάλει  απο τα αυτοκίνητά  τους  υαλοκαθαριστήρες  ,υποχρεώνοντάς τους στη συνέχεια να αγοράσουν καινούργιους ,που  αυτός άλλωστε ήταν και ο αρχικός τους στόχος !
Στο σημείο μετά απο αρκετές  καταγγελίες  μετέβησαν άνδρες του Τμήματος Ασφάλειας Ιωαννίνων   ,ενώ έγιναν και προσαγωγές 5-6 ατόμων .
Με αφορμή το παραπάνω περιστατικό αλλά και την  διαρκή και ενοχλητική παρουσία διαφόρων  ομάδων Ρομά ,ενισχύθηκε η αστυνομική παρουσία στο χώρο  της εμποροπανήγυρης για το διάστημα λειτουργίας της .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]