"Ανοίγει" και πάλι ο φάκελος της υπόθεσης εξαφάνισης του Ηπειρώτη Μουσικού

Σοκ προκάλεσε στην Ήπειρο η μυστηριώδης εξαφάνιση ενός δημοφιλούς κλαρινίστα που για χρόνια μετέφερε σε όλο τον κόσμο την παραδοσιακή μουσική του κλαρίνου και της φλογέρας.
Είναι ο Γιώργος Βρακάς που χάθηκε σε ηλικία 60 χρόνων την 1η Δεκεμβρίου 2011 από το χωριό του, τον Άγιο Νικόλαο Φιλιατών Θεσπρωτίας, στη θέση Λάκα.

Σύμφωνα με  το anikolouli.gr,φαίνεται ότι κάτι ξαφνικό τον ανάγκασε να βγει από το σπίτι του και να χαθεί στο σκοτάδι. Η αδελφή του που τον αναζήτησε την επόμενη ημέρα, είδε ένα σκηνικό μυστηρίου στο χώρο όπου ζούσε.

Η ταυτότητα και τα βιβλιάρια καταθέσεων του ήταν εκεί. Στο ψυγείο υπήρχε μαγειρεμένο φαγητό. Το αυτοκίνητό του ήταν ξεκλείδωτο και παρκαρισμένο στον κήπο. Έλειπαν τα δύο κινητά του τηλέφωνα αλλά και το όπλο της σκοποβολής που κατείχε νόμιμα.

Στο «Τούνελ» ήρθαν οι αδελφές του να τον αναζητήσουν γεμάτες αγωνία από την Ήπειρο και το Βέλγιο όπου ζουν.

Κατά τη διάρκεια της προβολής, έφτασαν πολλές πληροφορίες που άλλες τον ήθελαν να βρίσκεται στην Αλβανία και άλλες στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ιωαννίνων. Καμία όμως δεν εδραιώθηκε.

Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου δεν έδωσε στοιχεία για περαιτέρω έρευνα καθώς οι Αρχές καθυστέρησαν να υποβάλουν το σχετικό αίτημα με αποτέλεσμα να σβηστούν τα δεδομένα.

Πέντε χρόνια μετά την εξαφάνιση, μαρτυρία στο «Τούνελ» από άτομο που γνώριζε τον μουσικό, αναπτέρωσε τις ελπίδες της οικογένειάς του.

Υποστήριξε πως είδε κάποιον με κοινά χαρακτηριστικά με τον αγνοούμενο κλαρινίστα στις 20 Μαίου 2016 στην οδό Αθηνάς στο Μοναστηράκι.

Ο Γιώργος Βρακάς έχει ύψος 1.85. Οι συγγενείς του απευθύνουν έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με το «Τούνελ» ή με τις Αρχές ώστε να πάρουν –έστω μετά από χρόνια-  την απάντηση για την τύχη του ανθρώπου τους.
πηγη anikolouli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]