Ιωάννινα:Η "εξαφάνιση" της λίμνης ...εμφάνισε ..προβλήματα [βίντεο]

Με τη στάθμη της λίμνης των Ιωαννίνων   ,να έχει πέσει  περί το 1 μέτρο ,λόγω της  παρατεταμένης ανομβρίας του φετινού καλοκαιριού ,εκτός απο την αποκάλυψη του πυθμένα της και τη δημιουργία "παραλιών" σε αρκετά σημεία , απο την υποχώρηση των υδάτων αποκαλύφθηκαν  και προβλήματα .
Ενα απο αυτά καταγγέλλει στο epirus-tv-news ,κάτοικος των Ιωαννίνων .
Ο κ.Δημήτρης ,ερασιτέχνης φωτογράφος ,κάνοντας  πριν απο λίγες μέρες τη βόλτα του  περιμετρικά της λίμνης ,στον πεζόδρομο και ποδηλατόδρομο κοντά στον Κατσικά ,διαπίστωσε έκπληκτος πως τμήμα στήριξης   ,ενός απο τα πιο  πολυσύχναστα γεφυράκια που υπάρχουν στη συγκεκριμένη περιοχή ,έχει  υποστεί διάβρωση .
Αξίζει να σημειωθεί πως απο το συγκεκριμένο γεφυράκι περνούν καθημερινά  πολλοί περιπατητές ,μικρά παιδιά με τα ποδήλατά τους ,ενώ πριν απο λίγες μέρες    πέρασαν και χιλιάδες αθλητές που συμμετείχαν στον αγώνα "Ο Γύρος της Λίμνης".
Προβλήματα όμως παρατηρούνται   και πάνω στο γεφυράκι ,με τα ξύλα να έχουν υποστεί ζημιές  προφανώς  λόγω έλλειψης συντήρησης και να έχουν δημιουργηθεί κενά ,με τον κίνδυνο πρόκλησης ατυχήματος για όσους βαδίζουν πάνω σε αυτό ,να ελλοχεύει καθημερινά.
Πριν η στάθμη των νερών της λίμνης ανέβει και καλύψει το πρόβλημα ,θα ήταν χρήσιμο να γίνουν οι ανάλογες ενέργειες ,για την αποκατάσταση των προβλημάτων ....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]