Ιωάννινα:Διαδήλωση Στην Περιφέρεια Την Πέμπτη 7 Σεπτέμβρη

Την Τρίτη το απόγευμα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων με θέμα την πραγματοποίηση διαδήλωσης την επόμενη εβδομάδα.
Στην σύσκεψη συμμετείχαν η Λαϊκή Αντίσταση – Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, το ΝΑΡ, η ΛΑΕ και η Κομμουνιστική Οργάνωση ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ.
Κοινή πεποίθηση όλων είναι ότι καθημερινά βιώνει ο λαός μας τη διαρκή φτώχεια την αύξηση της στρατιάς των ανέργων, την αβάσταχτη φορομπηξία, τις ελαστικές σχέσεις εργασίας, τους μισθούς πείνας, την καρατόμηση των συντάξεων, τις απολύσεις. Απέναντι στη συνέχιση αυτής της επίθεσης Κυβέρνησης ΕΕ ΔΝΤ  οι εργαζόμενοι και όλος ο λαός έχουν μόνο έναν δρόμο την «έξοδο» στους αγώνες και στη μάχη για την υπεράσπιση της ζωής και των δικαιωμάτων τους.
Για το λόγο αυτό συγκροτήθηκε Πρωτοβουλία για την Οργάνωση διαδήλωσης την Πέμπτη 7 Σεπτέμβρη και ώρα 7 μμ μπροστά στην Περιφέρεια.
Το επόμενο διάστημα θα παρθούν πρωτοβουλίες για την επιτυχία της κινητοποίησης. Απευθύνει κατ' αρχήν κάλεσμα σε κάθε συλλογικότητα, εργαζόμενο, νεολαίο άνεργο να βοηθήσουν στην επιτυχία της κινητοποίησης.
•       ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ - ΑΓΩΝΑΣ
•       ΚΑΤΩ  Η  ΠΟΛΙΤΙΚΗ  ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ - ΕΕ - ΔΝΤ
ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 7ΜΜ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]