Εγκαινιάζεται αύριο η 5η Πανελλήνια Έκθεση Άρτας και η Εμποροπανήγυρη

Εγκαινιάζεται την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου στις 20:00 η 5η Πανελλήνια Έκθεση Άρτας και η Εμποροπανήγυρη

Τις πύλες τους ανοίγουν την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017 η 5η Πανελλήνια Έκθεση Άρτας και η Εμποροπανήγυρη στο Εκθεσιακό Κέντρο του Δήμου Αρταίων. Για μια εβδομάδα, έως τις 3 Οκτωβρίου, η «καρδιά» του «επιχειρείν» θα χτυπά στην περιοχή μας, σε μια διοργάνωση που γίνεται θεσμός και κερδίζει ολοένα και περισσότερους υποστηρικτές. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη στις 20:00.

Την Έκθεση και την Εμποροπανήγυρη διοργανώνουν ο Δήμος Αρταίων και η ΑΔΑΕ-ΟΤΑ, με τη συνδιοργάνωση του Επιμελητηρίου Άρτας, του Εμπορικού Συλλόγου Άρτας και του Σωματείου Ιδιοκτητών Καταστημάτων Εστίασης Άρτας. Κύριος στόχος της προσπάθειας αυτής είναι να στηριχθεί η τοπική οικονομία και να προβληθεί Πανελλαδικά η Άρτα.

Στη φετινή Πανελλήνια Έκθεση θα συμμετάσχουν πάνω από 70 επιχειρήσεις από όλη τη χώρα και σχεδόν 20 φορείς. Τα διαθέσιμα τετραγωνικά έχουν ξεπεράσει, για πρώτη φορά, τα 2500, τη στιγμή που πριν από τρία χρόνια, ήταν μόλις 1000.

Οι ώρες λειτουργίας της Έκθεσης είναι από τις 10:30 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 5:30 το απόγευμα έως τις 10:30 το βράδυ, ενώ το Σαββατοκύριακο η Έκθεση θα λειτουργήσει από τις 10 το πρωί έως τις 11 το βράδυ.

Πλούσιο είναι και το πρόγραμμα των παράλληλων μουσικών εκδηλώσεων, που θα πραγματοποιηθούν στο κέντρο της Άρτας, με τίτλο «Μουσικοί Περίπατοι στην Άρτα».

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

 Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου, Πλατεία Μονοπωλίου, ώρα 21:30, Αντύπας &Firends
 Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου, Πλατεία Κιλκίς, ώρα 20:00 Δημήτρης Ντζουβάρας
 Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως, ώρα 21:30, Folk & Rol

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]