Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Πρέβεζα το 43ο Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του «Οδηγητή»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9 Σεπτέμβρη στο πάρκο του Πυροβολικού στη Πρέβεζα το 43ο Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του «Οδηγητή» με σύνθημα: «100 χρόνια από τις μέρες που συγκλόνισαν τον κόσμο "το μέλλον δε θα 'ρθει από μονάχο του... αν δεν πάρουμε μέτρα κι εμείς"», εμπνευσμένο από στίχους του ποιητή της Επανάστασης, Βλαντιμίρ Μαγιακόφσκι.
Το πρόγραμμα περιλάμβανε μεγάλη ροκ συναυλία με τους Sober on Tuxedos και παραδοσιακό ηπειρώτικο γλέντι με την ορχήστρα των μαθητώντου Μουσικού Σχολείου Ιωαννίνων.
Προηγήθηκε συζήτηση από τις μαθητικές ΟΒ της ΚΝΕ για τη νέα σχολική χρονιά καθώς και επίδειξη break dance.
Η κεντρική ομιλία πραγματοποιήθηκε από την Κατερίνα Μιχαλιού, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Ηπείρου-Κέρκυρας-Λευκάδας του ΚΚΕ.
Επίσης στο χώρο λειτούργησε παιδότοπος, μπαρ και βιβλιοπωλείο της Σύγχρονης Εποχής.
Όπως αναφέρει το Τομεακό Συμβούλιο Πρέβεζας της ΚΝΕ «Μέσα από τις εκδηλώσεις του 43ου Φεστιβάλ, η ΚΝΕ τιμά την επέτειο της Μεγάλης Σοσιαλιστικής Επανάστασης που αποτέλεσε κοσμοϊστορικό γεγονός, με το βλέμμα όμως στραμμένο στο μέλλον, διαδίδοντας την επικαιρότητα και αναγκαιότητα της πάλης ενάντια στο βάρβαρο εκμεταλλευτικό σύστημα του καπιταλισμού, της πάλης για την οικοδόμηση του σοσιαλισμού, της κοινωνίας που καταργεί την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.»
Δημ.Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]