Η Τσουκνίδα του Σαββάτου 2 Σεπτεμβρίου

Οι επιχειρήσεις …του Αντώνη Σαμαρά!

Απίστευτες μεθοδεύσεις – μας καταγγέλλουν - του πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, με απώτερο στόχο να αναβληθεί η υλοποίηση του έργου της κεντρικής διαχείρισης των απορριμμάτων της Πελοποννήσου. Με όχημα αυτό-διοικητικούς της επιρροής του, προσπαθεί να τινάξει στον αέρα ενδεχόμενη συμφωνία δημάρχων περιφέρειας Πελοποννήσου!  
Από τη στιγμή που είναι δραματικές οι εξελίξεις στην Πελοπόννησο με αφορμή το ζήτημα της διαχείρισης των σκουπιδιών. Την στιγμή που εξαιτίας των σκουπιδιών η Πελοπόννησος αντιμετωπίζει οξύτατο περιβαλλοντικό ζήτημα, που τα πρόστιμα από την ΕΕ επικρέμονται πάνω από τα κεφάλια των κατοίκων της περιοχής, ο Αντώνης Σαμαράς παίζει το τελευταίο του χαρτί με στόχο να τινάξει στον αέρα κάθε πιθανότητα συμφωνίας των δημάρχων της Πελοποννήσου με την Κυβέρνηση και την Περιφέρεια που θα οδηγήσει σε οριστική λύση του προβλήματος. Όταν μάλιστα έχει ήδη παραιτηθεί ο Πρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦοΔΣΑ) Πελοποννήσου, Δήμαρχος Ευρώτα Γιάννης Γρυπιώτης (συνεδριάζει το Όργανο 12 Σεπτεμβρίου για την ανάδειξη αντικαταστάτη του)!  
Κάπου εδώ, στο κάδρο του πολιτικού παιχνιδιού στην Πελοπόννησο μπαίνει ο Αντώνης Σαμαράς. Σύμφωνα με πληροφορίες του messiniapress ο πρώην Πρωθυπουργός συνομίλησε τις προηγούμενες μέρες με τον κ. Γρυπιώτη! Το τι ειπώθηκε σε αυτή τη συνομιλία και αν συνδέεται με την παραίτηση Γρυπιώτη, ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω είναι πολιτικός φίλος του πρώην Πρωθυπουργού, δεν το ξέρει κανείς παρά μόνο οι δυο τους. Αν στα παραπάνω συνυπολογίσουμε, ότι η κρίσιμη συνεδρίαση του ΦΟΔΣΑ που πρόκειται να γίνει στις 12 Σεπτεμβρίου ήταν αρχικά προγραμματισμένη για τις 22 Αυγούστου και ότι αναβλήθηκε κατόπιν λυσσαλέας παρέμβασης ενός ακόμα αυτό-διοικητικού “τέκνου” του Αντώνη Σαμαρά, του Δημάρχου Πύλου – Νέστορος Δ. Καφαντάρη, γίνεται αντιληπτό ότι …ξαφνικά οι συμπτώσεις, παύουν να είναι συμπτώσεις!
Οι επιπλέον δικές μας πληροφορίες, μετά την τεράστια επιτυχία από τις αποκαλύψεις μας της περασμένης εβδομάδος – που δημοσιεύθηκαν στο “Κόκκινο Πιπέρι” της Τρίτης 29 Αυγούστου -  σχετικά με το βίο και την πολιτεία του Δημάρχου Τριφυλίας κ Παναγιώτη Κατσίβελα που παντρεύτηκε την πρώτη ξαδέλφη του Αντώνη Σαμαρά, κ. Ευγενία Σαμαρά, με τον πρώην Πρωθυπουργό, μιλούν για ένα ενορχηστρωμένο σχέδιο που πίσω από αυτό, βρίσκονται 100 στρέμματα γης του Δημάρχου Τριφυλίας! Μας λένε, πως το project για το οποίο κόπτεται ο πρώην Πρωθυπουργός, και το οποίο αφορά στην κομποστοποίηση (τρόπος πρόληψης και ανακύκλωσης σκουπιδιών) των απορριμμάτων!!


Στο Επικρατείας της ΝΔ …ο Πάνος Ξυνής;;



Οι πληροφορίες μας κάνουν λόγο, πως ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της πολυεθνικής γερμανικής εταιρείας Siemens κ. Πάνος Ξυνής, αποτελεί στην ουσία παρελθόν από την εταιρεία!
Ήδη η ελληνική Siemens πέρασε στα χέρια των Ιταλών και έγινε υποκατάστημά τους και την άτυπη αρχηγία στην Αθήνα έχει αναλάβει πλέον, ο Οικονομικός Διευθυντής της, Γερμανός Γκόετλερ!
Πάντως, οι διασυνδέσεις του Πάνου Ξυνή με τον Αντώνη Σαμαρά και τη ΝΔ είναι ιδιαίτερα στενές, από την εποχή που ο Πάνος Ξυνής προσέλαβε ως Σύμβουλο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της εταιρείας την κ. Μαρία Αγαλιώτου, μετέπειτα σύζυγο του μυστικοσυμβούλου του Αντώνη Σαμαρά στα χρόνια της Πρωθυπουργίας του, κ. Σταύρο Παπασταύρου (που υπερασπιζόμενος τον Παπασταύρου στη Βουλή, ο Αντώνης Σαμαράς είχε πει το απίθανο “μακάρι να είχε η Ελλάδα 10 Παπασταύρους”)!
Βέβαια, αυτή η σχέση μπορεί να του δώσει εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ, από τη στιγμή που στη Siemens έπληττε θανάσιμα!  
Προφανώς σε αυτήν την ανάδειξη θα βοηθήσει και η Καγκελάριος Μέρκελ, την οποία βλέπετε στην παραπάνω φωτό, να χαιρετά τον κ. Πάνο Ξυνή, την εποχή της Πρωθυπουργίας Σαμαρά, στο ξενοδοχείο Hilton Αθηνών!
Θα μου πείτε, ότι μπορεί να αντιδράσει ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης!
Θα σας απαντήσω πως όχι! Γιατί ο Κυριάκος δεν μπορεί ποτέ να πει όχι στη Siemens!
Εδώ είμαστε και θα δούμε!!

Ο Μητσοτάκης της …ανάπτυξης και των …επενδύσεων!

 

Σε συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης με τους κοινωνικούς εταίρους, δηλαδή τους εκπροσώπους της ΓΣΕΕ, του ΣΕΒ, της ΕΣΕΕ, της ΓΣΕΒΕΕ και του ΣΕΤΕ στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για το πρόγραμμα που θα παρουσιάσει στην 82η ΔΕΘ, μεταξύ των άλλων είπε και το βαθυστόχαστο: “Εάν θέλετε να γίνουν επενδύσεις ήρθατε στη σωστή διεύθυνση. Δεν είναι το Μέγαρο Μαξίμου. Είναι εδώ, Πειραιώς 62” (σ.σ. τα γραφεία της ΝΔ)!
Πάντα χωρατατζής ο Κυριάκος Μητσοτάκης! 
Εμείς όμως θα του θυμίσουμε πως η καταλληλότερη διεύθυνση για επενδύσεις και ανάπτυξη είναι η: Wittelsbacherplatz!    

 

Αυτή Κυριάκο είναι η σωστή διεύθυνση! Όπου τα κεντρικά γραφεία της Siemens στο Μόναχο! Εκεί που κατοικοέδρευες όταν είχες διοριστεί στην ΕΤΕ επί προεδρίας Καρατζά! Εκείνη τη διεύθυνση, που επισκεπτόταν συχνά ο πατέρας σου Κωνσταντίνος Μητσοτάκης!    
Και η αδελφή σου η Ντόρα! Και η άλλη …από το Παρίσι! Και η άλλη …με τις φιλανθρωπίες! 
Εκεί είναι ο Παράδεισος Κυριάκο! Στην Πειραιώς, μάλλον είναι …η Κόλαση!! 



Τζήμερος κράζει Βαξεβάνη!

Όταν ο όψιμος …Συριζαίος δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης έβλεπε πως όταν κυβερνήσει ο Τσίπρας, οι τράπεζες θα πάρουν τα σπίτια, θα κοπούν μισθοί και συντάξεις, θα ανέβει η ανεργία, θα ξεπουληθούν όλα! 
Τώρα όμως λιβανίζουμε τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ!
Γιατί;;;;;;;;;  
Όταν το …σοφό διαδίκτυο έχει …κέφια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]