ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

“Γνωστοί” ασφαλιστές εισέπραξαν ασφάλιστρα που δεν απέδωσαν και καταδικάστηκαν για υπεξαίρεση (αποφάσεις 2017)!

Καθημερινά φθάνουν στο www.NextDeal.gr πρακτικά αποφάσεων εφετείων και πρωτοδικείων που καταδικάζουν “γνωστούς” μεσίτες και πράκτορες και ασφαλιστικούς συμβούλους για πράξεις υπεξαιρέσεων χρηματικών ποσών που ήταν ασφάλιστρα που εισέπραξαν και δεν απέδωσαν.

Οι αποφάσεις είναι πολλές στο 2016 και στο 2017. Ενδιαφέρον έχουν οι καταθέσεις μαρτύρων, υπαλλήλων εταιριών και κάποιων συνδικαλιστών.

Οι δημοσιογράφοι του www.nextdeal.gr “δεν πιστεύουν στα μάτια τους” με αυτά που διαβάζουν και με τις πρακτικές μεταξύ εταιριών και διαμεσολαβούντων εκτός νόμου!

Κάποιοι στερήθηκαν τα πολιτικά τους δικαιώματα, πλήρωσαν δικαστικά έξοδα, καταδικάστηκαν με ποινές καθείρξεως πολλών ετών, με αποζημιώσεις ηθικής βλάβης και υποχρέωση να καταβάλουν ποσά μεγάλης αξίας στους δικαιούχους.

Πολλές φορές το www.nextdeal.gr έχει αναφερθεί στο θέμα και στο γεγονός ότι πολλές εταιρίες παρόλο ότι γνωρίζουν το παρελθόν κάποιων, εν τούτοις τους στρατολογούν και τους βραβεύουν σε εκδηλώσεις και συνέδρια τους για να δείξουν παραγωγή και να παραπλανήσουν το κοινό... Εκτός των άλλων εμποδίζουν και το έργο εκκαθαριστών που ψάχνουν να εισπράξουν.

Ίσως η ΔΕΙΑ να οφείλει μια εμπιστευτική ενημέρωση ως εποπτεύουσα και γνωρίζουσα λεπτομέρειες... τουλάχιστον προς τις ασφαλιστικές εταιρίες που παρανομούν συνεργαζόμενοι με βοηθό το “σκοτάδι” και τους μαύρους κωδικούς!
 nextdeal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]