Ιωάννινα:Το Κε.Συ.Θε.Σ. Ανακοινώνει Την Πιστοποίηση Στη Συστημική Θεραπεία 2017-2018

Το Κε.Συ.Θε.Σ. διοργανώνει ανοιχτή εκδήλωση
προς όλους τους ενδιαφερόμενους επαγγελματίες για την
Πιστοποίηση στη Συστημική Οικογενειακή Θεραπεία
την Παρασκευή 15/09/'17, 18:00-19:00.
OPEN DAY
Το ΚΕΣΥΘΕΣ προσφέρει το μοναδικό στη βορειοδυτική Ελλάδα αναγνωρισμένο από την EFTA-TIC 4ετές Πρόγραμμα ειδίκευσης στην Συστημική Οικογενειακή Θεραπεία. Προσκαλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους στην ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ για το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα που οργανώνει το Κε.Συ.Θε.Σ. για 7η συνεχή χρονιά! Ελάτε να συζητήσουμε οτιδήποτε αφορά το πρόγραμμα και να σας παρουσιάσουμε τη δομή, τα οφέλη και το σκοπό του προγράμματος.
Παρακαλούμε ενημερώστε μας για την παρουσία σας τηλεφωνικά στο 265107434 ή μέσω e-mail στο kesythes@gmail.com .
Για τη συμμετοχή σας είναι απ
αραίτητη η κράτηση θέσης.
ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ:
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε επαγγελματίες ψυχικής υγείας και ανθρωπιστικών σπουδών (ψυχολόγους, ψυχιάτρους, κοινωνικούς λειτουργούς, κοινωνιολόγους, αποφοίτους Φ.Π.Ψ.) καθώς και άλλους επαγγελματίες που το αντικείμενο εργασίας τους απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες παρέμβασης και επικοινωνίας στην ανθρώπινη συμπεριφορά, όπως:γιατροί, νοσηλευτές, εκπαιδευτικοί, κ.ά.
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ:
Το Κέντρο Συστημικής Θεραπείας και Συμβουλευτικής  (Κε.Συ.Θε.Σ.) προσφέρει υπηρεσίες ψυχολογικής υποστήριξης, Συμβουλευτικής, Ψυχοθεραπείας, επαγγελματικής εκπαίδευσης,  Life & Business Coaching σε: άτομα, οικογένειες, ζευγάρια, ομάδες και επαγγελματίες ψυχικής υγείας, από το 2010. Είναι το μοναδικό Κέντρο Εκπαίδευσης στη Βορειοδυτική Ελλάδα που οργανώνει τετραετές επαγγελματικό πρόγραμμα εκπαίδευσης στη Συστημική-Οικογενειακή Θεραπεία, με πιστοποίηση από την EFTA-TIC  (Επιμελητήριο Κέντρων Εκπαίδευσης της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Οικογενειακής Θεραπείας). Τελεί υπό την επιστημονική εποπτεία καθηγητών πανεπιστημίου και αναγνωρισμένων συνεργατών στη Συστημική Οικογενειακή Θεραπεία.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
26510 70434 - 2152151946
kesythes@gmail.com
www.kesythes.gr

Πότε: Παρασκευή 15/09/'17, 18:00 - 19:00
Πού: Δωδώνης 14 & Ελένης Ζωγράφου 1, Ιωάννινα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]