ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

Νοσηλεύτηκε το 2006 στο ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ με συμβόλαιο της COMMERCIAL VALUE και το 2014 του ζητούσαν να πληρώσει το λογαριασμό!

Είναι πολλά τα παρατράγουδα που συμβαίνουν στην ασφαλιστική αγορά σε σχέση με το πώς λειτουργούσε πολύ νωρίτερα από το κλείσιμο ομίλου ΑΣΠΙΣ που ταλαιπώρησε χιλιάδες ασφαλισμένους που εγκαταλείφθηκαν από τους ασφαλιστές τους.

Οι ασφαλιστές έτρεξαν σε διάφορες εταιρίες και πολλοί «βολεύτηκαν» χωρίς να νοιαστούν για την τύχη των πελατών τους που τους «τραβολογούσαν» τρίτες εταιρίες μέλη της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος που τάχατες «έκλαιγαν» για το κακό της ΑΣΠΙΔΟΣ από τη μία και από την άλλη μετέφεραν χαρτοφυλάκια παρανόμως και μετέγραφαν ασφαλιστές! Υπήρξαν και πολλοί ασφαλιστές που έχασαν αλλά ακόμα επτά χρόνια μετά πολλοί δεν απέδωσαν τα ασφάλιστρα που εισέπραξαν.

Στο www.nextdeal.gr έχουμε αγωγές που οι αποφάσεις εκδόθηκαν στο 2017 (!) και αποδεικνύουν όσα γράφουμε!

Κάποιοι (ανάμεσά τους και συνδικαλιστές) αντί να σιωπήσουν εμφανίζονται και ως μάρτυρες υπεράσπισης και που δηλώνουν ακόμα και με θρησκευτικό όρκο ότι τους φαίνεται παράξενο που κάποιοι έπαιρναν χρήματα που δεν απέδιδαν! Κάποιοι άλλοι «τρώνε τη μέρα τους» δηλώνοντας στο Facebook (fb) σε όλους (μα σε όλους!) το «Μου αρέσει» και το «Μπράβο» και ότι θα αναβαθμιστεί η αγορά κλπ κλπ!

«Πλήρωσα ασφάλιστρα για τα συμβόλαιά μου… για μένα και τα δυο παιδιά μου» ορκίστηκε σε δικαστήριο ένας πελάτης. «Το έτος 2016 δεν απέδωσε τα χρήματα των ασφαλίστρων που πλήρωσα. Έχω αποδείξεις που κατέθεσα τα χρήματα… Η εταιρία δεν έστειλε εκκαθαριστικό για την εφορία… Η εταιρία ακύρωσε τα συμβόλαια… Ξαναπλήρωσα πάνω από 2.000 ευρώ… Νοσηλεύτηκα το 2006. Με πήραν πέρυσι (2014) και μου ζητούσαν να πληρώσω εγώ τα νοσήλια…» Αυτό είναι ένα μικρό δείγμα από αυτά που φτάνουν στα δικαστήρια… και δεν βλέπουν οι συνδικαλιστές κυρίως που κάποιοι «συνασπίστηκαν» για την… εξυγίανσή μας αλλά στις δουλειές τους συνεργάζονται με τους πρωταγωνιστές που… συνέπραξαν να κλείσει ο Όμιλος ΑΣΠΙΣ παίζοντας ως το τέλος! (Ρωτήστε πόσοι είναι ΠΡΩΗΝ Ομίλου ΑΣΠΙΣ)…

Δυστυχώς κυκλοφορούν ανάμεσά μας και καλύπτονται με διαφορετικούς κωδικούς σε συνεργασία με μεσαία στελέχη πωλήσεων, αγνοώντας τι… απέγιναν κάποιες χιλιάδες πελατών τους και αναστενάζοντας για τους μαύρους κωδικούς που τάχα θα αποκαλυφθούν στα άρθρα μη δημοσιογράφων που αρέσκονται στην μη αληθινή πληροφόρηση…

Η δικαιοσύνη όμως έναν-έναν τους καταδικάζει και δεν πρόκειται να γλιτώσει κανένας από αυτούς που παρανόμησαν με τον ιερό θεσμό της ασφάλισης.
 nextdeal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]