Δείτε πώς να Διπλώσετε τις Μπλούζες σας σε Λιγότερο από 2 Δευτερόλεπτα (VIDEO)

Το δίπλωμα των καθαρών ρούχων απαιτεί χρόνο και τις περισσότερες φορές τρόπο. Εμείς θα σας απαλλάξουμε από αυτή τη δυσκολία, δείχνοντάς σας πώς μπορείτε να διπλώνετε τις μπλούζες στο πι και φι – δηλαδή σε λιγότερο από 2 δευτερόλεπτα!

Σας φαίνεται αδύνατο να διπλώσετε την μπλούζα σας σε λιγότερο από 2 δευτερόλεπτα; Κι όμως, με αυτό το tip θα μάθετε πώς να το κάνετε και δεν θα πιστεύετε πόσο γρήγορα θα μπορείτε στο εξής να διπλώνετε τις μπλούζες σας μετά το πλυντήριο.Είναι απλό, το μόνο που χρειάζεται είναι ένα καλός συντονισμός των χεριών σας.

Ξεκινήστε τοποθετώντας την μπλούζα σας ανοιχτή πάνω σε μια λεία επιφάνεια με την πλάτη του ρούχου να ακουμπά την επιφάνεια.
Τραβήξτε μια νοητή γραμμή, κάθετα στην μπλούζα σας, περίπου στη μέση.
Τραβήξτε μια δεύτερη νοητή γραμμή, κάθετη στην πρώτη, στο έξω μέρος της μπλούζας σας.Το σημείο στο οποίο τέμνονται οι δύο γραμμές είναι το σημείο Α, το πάνω μέρος της δεύτερης γραμμής είναι το σημείο Β, ενώ το κάτω μέρος της το σημείο Γ.
Ξεκινήστε πιάνοντας το σημείο Α με το αριστερό σας χέρι και στο σημείο Β με το δεξί σας χέρι.
Τεντώστε και διπλώστε, κρατώντας σταθερό το σημείο Α ενώ ταυτόχρονα φέρνετε το σημείο Β στο σημείο Γ.
Θα παρατηρήσετε πως τα χέρια σας είναι διπλωμένα το ένα πάνω στο άλλο. Ξεδιπλώστε γρήγορα τα χέρια σας και χρησιμοποιήστε την επιφάνεια για να διπλώσετε την μπλούζα σας!
πηγη spirossoulis.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]