Ιωάννινα:Πρόσκληση στο 2ο Open Day: Πιστοποίηση στη Συστημική Οικογενειακή Θεραπεία

Το Κε.Συ.Θε.Σ. διοργανώνει τη 2η Ανοιχτή Εκδήλωση ενημέρωσης για το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα
Πιστοποίηση στη Συστημική Οικογενειακή Θεραπεία
την Πέμπτη 21/9/’17 στις 19:00

2ο OPEN DAY

 

Σε συνέχεια της επιτυχίας της πρώτης για φέτος ανοιχτής εκδήλωσης – ενημέρωσης για την Πιστοποίηση στη Συστημική Οικογενειακή Θεραπεία, διοργανώνουμε τη 2η ανοιχτή εκδήλωση με τον ίδιο σκοπό, ώστε να δώσουμε την ευκαιρία σε ακόμα περισσότερους ενδιαφερόμενους επαγγελματίες να ενημερωθούν άμεσα και σε προσωπικό επίπεδο σχετικά με το πρόγραμμα. Το Κε.Συ.Θε.Σ. προσφέρει το μοναδικό στη βορειοδυτική Ελλάδα αναγνωρισμένο από την EFTA-TIC 4ετές Πρόγραμμα ειδίκευσης στην Συστημική Οικογενειακή Θεραπεία, για 7η συνεχή χρονιά. 

Παρακαλούμε ενημερώστε μας για την παρουσία σας τηλεφωνικά στο 2651070434 ή μέσω e-mail στο kesythes@gmail.com .
Για τη συμμετοχή σας είναι απαραίτητη η κράτηση θέσης.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ:

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε επαγγελματίες ψυχικής υγείας και ανθρωπιστικών σπουδών (ψυχολόγους, ψυχιάτρους, κοινωνικούς λειτουργούς, κοινωνιολόγους, αποφοίτους Φ.Π.Ψ.) καθώς και άλλους επαγγελματίες που το αντικείμενο εργασίας τους απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες παρέμβασης και επικοινωνίας στην ανθρώπινη συμπεριφορά, όπως:γιατροί, νοσηλευτές, εκπαιδευτικοί, κ.ά.
Ελάτε να συζητήσουμε οτιδήποτε αφορά το πρόγραμμα και να σας παρουσιάσουμε τη δομή, τα οφέλη και το σκοπό του προγράμματος.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ:


Το Κέντρο Συστημικής Θεραπείας και Συμβουλευτικής  (Κε.Συ.Θε.Σ.) προσφέρει υπηρεσίες ψυχολογικής υποστήριξης, Συμβουλευτικής, Ψυχοθεραπείας, επαγγελματικής εκπαίδευσης,  Life & Business Coaching σε: άτομα, οικογένειες, ζευγάρια, ομάδες και επαγγελματίες ψυχικής υγείας, από το 2010. Είναι το μοναδικό Κέντρο Εκπαίδευσης στη Βορειοδυτική Ελλάδα που οργανώνει τετραετές επαγγελματικό πρόγραμμα εκπαίδευσης στη Συστημική-Οικογενειακή Θεραπεία, με πιστοποίηση από την EFTA-TIC  (Επιμελητήριο Κέντρων Εκπαίδευσης της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Οικογενειακής Θεραπείας). Τελεί υπό την επιστημονική εποπτεία καθηγητών πανεπιστημίου και αναγνωρισμένων συνεργατών στη Συστημική Οικογενειακή Θεραπεία.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

Πότε: Πέμπτη 21/09/'17, 19:00 - 20:00
Πού: Δωδώνης 14 Ελένης Ζωγράφου 1, Ιωάννινα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]