ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα 2-0: Ομάδα και κόσμος πήραν το τρίποντο!

 ONSPORTS.GR:Παρά τα τόσα προβλήματα, ο Παναθηναϊκός έδειξε χαρακτήρα και νίκησε δίκαια τον ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0 στο γήπεδο της Λ. Αλεξάνδρας που γέμισε ασφυκτικά.Ουσιαστικά οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη «καθάρισαν» το ματς από το πρώτο τέταρτο με αυτογκόλ του Μιχαήλ στο 10΄ και φάουλ του Μολίνς στο 13΄.

Μέσα σε ένα γεμάτο γήπεδο και με τον κόσμο να δείχνει τη συμπαράστασή του στην ομάδα, ο Παναθηναϊκός κατάφερε, όχι μόνο να προηγηθεί νωρίς, αλλά πριν συμπληρωθεί το 15λεπτο να βάλει τις βάσεις για τη νίκη του. Μόλις στο 10΄ και σε σέντρα του Χουλτ, ο Χίλιεμαρκ με περιπετειώδη τρόπο άνοιξε το σκορ, με την μπάλα να βρίσκει και στον Μιχαήλ, και τρία λεπτά αργότερα ο Μολίνς με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 2-0. Στη συνέχεια υπήρξε ρυθμός στο παιχνίδι, αλλά όχι φάσεις κι έτσι έκλεισε το ημίχρονο.

Στο β΄ μέρος ο Πετράκης αποφάσισε να παίξει επιθετικά, πέρασε μέσα Κόντε και Σολτάνι, ωστόσο ο ΠΑΣ αδυνατούσε να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά στην εστία του Βλαχοδήμου. Αντίθετα, οι «πράσινοι» είχαν σπουδαία χαμένη ευκαιρία με τον Χίλιεμαρκ στο 62΄, αλλά και με τους Μολίνς στο 66΄ και Κολοβέτσιο στο 67΄.
Στο τελευταίο 20λεπτο ο ρυθμός έπεσε και τα λεπτά κύλησαν χωρίς κάτι το ιδιαίτερο κι έτσι το 2-0 παρέμεινε ως το τέλος.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Μολέδο, Κολοβέτσιος, Χουλτ, Κουλιμπαλί, Σιλά, Χίλιεμαρκ (78΄ Δώνης), Κουρμπέλης, Άλτμαν (60΄ Λουντ), Βιγιαφάνιες (69΄ Μουνιέ), Μολίνς.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Μιχαήλ, Γιάκος, Τζημόπουλος, Χαλκιαδάκης, Καρανίκας (65΄ Ναδάλες), Γαρουφαλιάς, Κοζορώνης (56΄ Κόντε), Μανθάτης (59΄ Σολτάνι), Μαυροπάνος.
ΦΩΤΟ onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]