Στην ΕΡΤ οι αγώνες μπάσκετ της Α1...

με εξαίρεση τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ...

Και επισήμως πλέον η ΕΣΑΚΕ έδωσε τα χέρια με την ΕΡΤ και έτσι το πρωτάθλημα μπάσκετ της Α1 κατηγορίας για την παρούσα σεζόν θα μεταδίδεται από τη δημόσια τηλεόραση.

Οι...
αγώνες όλων των ομάδων, δηλαδή και των 11, θα καλύπτονται από την ΕΡΤ, με εξαίρεση τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ που δεσμεύονται με ξεχωριστή συμφωνία με συνδρομητικό κανάλι. Ωστόσο τα εκτός έδρας και αυτών των ομάδων θα μεταδίδονται από τη δημόσια τηλεόραση.

Δεν υπάρχει λοιπόν αμφιβολία ότι κάποιοι στην ΕΡΤ εργάζονται και μάλιστα προς τη σωστή κατεύθυνση… Το είδαμε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού με την ετοιμότητα που επέδειξε ο ειδησεογραφικός μηχανισμός σε όλα τα μεγάλα γεγονότα, των πυρκαγιών συμπεριλαμβανομένων, αλλά και σε μια από τις κορυφαίες στιγμές της δημόσιας τηλεόρασης με την κάλυψη της επίσκεψης Μακρόν στην Ελλάδα.

Είναι σαφές ότι κάτι κινείται στο ραδιομέγαρο, αφού υπάρχουν απτά αποτελέσματα, τόσο σε επίπεδο συμφωνιών όσο και σε επίπεδο ενημέρωσης (αφού εσχάτως διαπιστώσαμε να προπορεύεται των μεγάλων ιδιωτικών καναλιών)!

Αρκεί μόνο αυτή η «άνοιξη» που βιώνει η ΕΡΤ να έχει διάρκεια και συνέπεια!..
[VIA]
πηγη enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]