ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Δύο (02) αδέλφια, Τούρκοι μπήκαν παράνομα με τζετ σκι στη χώρα ..για ληστεία τραπεζών

Δύο (02) αδέλφια, Τούρκοι υπήκοοι, ηλικίας 31 ετών, συνελήφθησαν μεσημβρινές ώρες της 05-09-2017 από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Χίου για παράνομη είσοδο στη χώρα, με θαλάσσιο μοτοποδήλατο (Jet ski) στο οποίο επέβαιναν καθώς και για το αδίκημα της παραγράφου 5 του άρθρου 187 του Π.Κ. που αφορά σε άτομα που ενώνονται για να διαπράξουν κακούργημα.
Ειδικότερα, οι ανωτέρω συλληφθέντες, ισχυρίστηκαν ότι βρέθηκαν σε ακτή του νησιού, πλησίον της περιοχής αεροδρομίου, μετά από μηχανική βλάβη του εν λόγω θαλάσσιου μοτοποδήλατου (jet ski), το οποίο και εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο στην ανωτέρω περιοχή από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής. Μετά από έλεγχο σε αυτό, δεν διαπιστώθηκε κάποια βλάβη, όπως είχαν αρχικά ισχυριστεί οι δύο (02) συλληφθέντες.
Από το συγκεντρωθέν υλικό στο πλαίσιο της διενεργούμενης από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου προανάκρισης, προκύπτει ότι οι ανωτέρω επρόκειτο πιθανότατα
να προβούν σε ληστεία τραπεζικών καταστημάτων της ευρύτερης περιοχής της ν. Χίου.
Κατόπιν σχετικής ενημέρωσης της αρμόδιας Εισαγγελικής Αρχής Χίου και στο πλαίσιο του αυτοφώρου, σχηματίστηκε σε βάρος τους φάκελος δικογραφίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]