Έτσι μπορείτε να δείτε που υπάρχει δωρεάν wi-fi

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε τον τρόπο για να βρούμε δωρεάν wi-fi με τη βοήθεια του Facebook. Τώρα, μία ακόμα εφαρμογή, κάνει την εύρεση wi-fi παιχνιδάκι.

Η εφαρμογή, που ονομάζεται Cafe WiFi και είναι διαθέσιμη δωρεάν σε iOS, βρίσκεται όλες τις καφετέριες και τους δημόσιους χώρους που έχουν δωρεάν wi-fi σε όλο τον κόσμο. Επιπλέον επιτρέπει στους χρήστες να δουν και την ταχύτητα του δικτύου στις διαφορετικές περιοχές, όπως και διαθεσιμότητα σε φορτιστές, το μενού και κριτική άλλων χρηστών που έχουν βρεθεί στο μέρος εκείνο και έχουν χρησιμοποιήσει το wi-fi.

O χάρτης λειτουργεί τόσο online, όσο και offline, οπότε αν γυρνάτε με το κινητό σας και ψάχνετε για δίκτυο, αυτή είναι η λύση!Το Facebook, τέσταρε πέρσι το χαρακτηριστικό «Find Wi-Fi» και τώρα είναι έτοιμο να το παρουσιάσει στο κοινό.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάτε στην εφαρμογή του Facebook στο κινητό σας, να επιλέξετε το «More», δηλαδή εκείνες τις τρεις παράλληλες γραμμούλες που εμφανίζουν όλες τις εφαρμογές και να επιλέξετε το «Find Wi-Fi».

Αμέσως θα ανοίξει ένας χάρτης που θα δείχνει όλα τα σημεία κοντά σας, τα οποία έχουν δωρεάν Wi-Fi.
πηγη thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]