Σκύλος καταφυγίου με δάκρυα στα μάτια βρήκε νέα οικογένεια χάρη σε αυτή τη φωτογραφία που έγινε αμέσως viral

Μερικές φορές, μια φωτογραφία αξίζει όσο χίλιες λέξεις. Και πολλές φορές, μια φωτογραφία μπορεί να σώσει μια ζωή.
Αυτό συνέβη πρόσφατα, όταν η The High Plains Humane Society (HPHS), μια οργάνωση που φροντίζει για την προστασία των ζώων, επισκέφθηκε το καταφύγιο City of Portales Animal Shelter στο Νέο Μεξικό και τράβηξε αυτή τη φωτογραφία ενός θηλυκού σκύλου που κοιτούσε λυπημένα από το κλουβί του.
Ο σκύλος μοιάζει σαν να κλαίει, αφού έχει δάκρυα στα μάτια του, και κοιτάζει με παράπονο τους εθελοντές που βρίσκονται έξω από το κλουβί του.
Αν και τα δάκρυά του είναι πιθανόν λόγω της μόλυνσης των ματιών του και όχι λόγω θλίψης, το θλιβερό βλέμμα του ωστόσο και τα στραμμένα προς τα κάτω αυτιά του αποκαλύπτουν το πόσο τρομοκρατημένος και μόνος νιώθει.
Shelter Dog
Όταν κυκλοφόρησε η φωτογραφία του, το καταφύγιο πλημμύρισε με κλήσεις. Πολύς κόσμος έπαιρνε τηλέφωνο για να μάθει πληροφορίες σχετικά μ’ αυτό το σκυλί.
Ευτυχώς, μετά από ένα μικρό χρονικό διάστημα από τη δημοσίευση της φωτογραφίας, το σκυλί υιοθετήθηκε και πήγε στο παντοτινό του σπίτι!
Shelter Dog
Κοιτάζοντας τη φωτογραφία αυτής τη σκυλίτσας έξω από το καταφύγιο και στα χέρια της νέας της ιδιοκτήτριας, πιστεύουμε ότι οι μελλοντικές της φωτογραφίες θα είναι με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό της!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]