Περιπλάνηση.... στις Παραλίες του νομού Θεσπρωτίας[video]

Οι ακτές του νομού Θεσπρωτίας εκτείνονται απο την περιοχή της Πέρδικας και την Παραλία Πράμα Μάλι, απόμακρη και δύσκολα προσβάσιμη μέχρι και την Παραλία Στροβίλι  λίγα χιλιόμετρα από τα σύνορα.

Το χαρακτηριστικό τους γνώρισμα είναι οι κολπίσκοι που σχηματίζουνε μικρές παραλίες, σε σύντομη  απόσταση μεταξύ τους όπως  ο κόκκινος βράχος, το καμίνι,η Αγία Παρασκευή.

Η Μπέλα βράκα, η Μικρή και η μεγάλη άμμος στα Συβοτα είναι άπω τις ποιο κοσμοπολίτικες παραλίες, ενώ  το Δρέπανο το Καραβοστάσι η Πλασταριά είναι από τις λίγες  παραλίες του νομού μεγάλες σε έκταση.

Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε την  Αρρίλα με το γραφικό λιμανάκι στην άκρη της και μερικές παραλίες που διαθέτουν οργανωμένο κάμπινγκ όπως ο Σοφάς, ο Ναυτίλος, η έλενα, το καλάμι.

Εκτός απο τα κοσμοπολίτικα Σύβοτα, μία βόλτα στην Σαγιάδα κοντά στις εκβολές του Καλαμά θα ολοκλήρωνε την περιπλάνησή σας στις ακτές της Θεσπρωτίας.

Η ακτογραμμή του Νομού είναι έτσι διαμορφωμένη, ώστε να δημιουργεί μικρές παραλίες περιτριγυρισμένες απο απότομα βράχια, μερικές απο αυτες είναι δύσκολα προσβάσιμες, δίνουν ετσι την ευκαιρία να τις ανακαλύψετε.
βίντεο πτήση Λάζαρος Τσάτσος 
Αφήγηση Δήμητρα Τσάτσου 
video Amazing drone Flights Epirus-Greece

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]