ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ο Γιώργος Μπάτρης απαντά σε δικά σας ερωτήματα για τις ασφαλίσεις υγείας (Video)

Απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα που αφορούν τις ασφαλίσεις υγείας, ατομικές κα ομαδικές και απασχολούν τον μέσο καταναλωτή δίνει ο Γιώργος Μπάτρης της Insurance Design, μιλώντας στην κάμερα του nextdeal.gr και στον  Κωστή Σπύρου.

Μπορεί μία ασφαλιστική εταιρεία να ακυρώσει το συμβόλαιο σας, πώς μπορείτε να αλλάξετε ασφαλιστική εταιρεία, πώς μειώνεται το κόστος της ασφάλισης χωρίς να «μειώνονται» οι καλύψεις. Σε αυτά και άλλα ερωτήματα απαντά ο Γιώργος Μπάτρης στη συνέντευξη που έδωσε στον Κωστή Σπύρου.

Ποιος είναι ο Γιώργος Μπάτρης

Ο Γιώργος Μπάτρης γεννήθηκε στον Βόλο Μαγνησίας το 1979. Σε ηλικία 5 ετών η οικογένεια του μεταφέρθηκε στην Αθήνα με μετάθεση, καθώς ο πατέρας του Δημήτρης ήταν ιπτάμενος της πολεμικής αεροπορίας. Ο Δημήτρης Μπάτρης πολύ σύντομα ασχολήθηκε με το κλάδο των ασφαλειών χτίζοντας μία από τις πιο επιτυχημένες καριέρες στον χώρο, ξεκινώντας ως ασφαλιστικός διαμεσολαβητής και φτάνοντας στην ανώτερη βαθμίδα του Εμπορικού Διευθυντή Υποκαταστημάτων Πωλήσεων.

Ο Δημήτρης και η Μίνα Μπάτρη οραματίστηκαν τη μεταλαμπάδευση των γνώσεων και εμπειριών τους από τον ασφαλιστικό κλάδο στον μικρότερο γιο της οικογένειας Γιώργο, καθώς ο μεγαλύτερος αδερφός του Βαγγέλης ακολούθησε πολυτεχνειακές σπουδές.

Το μήλο έπεσε κάτω από την μηλιά και έτσι ο Γιώργος Μπάτρης, με τον ζεστό και συγκροτημένο χαρακτήρα του, ξεκίνησε δυναμικά την πορεία του στον ασφαλιστικό κλάδο, αφού πρώτα απέκτησε την επιστημονική κατάρτιση στο πανεπιστήμιο του KENT της Αγγλίας σπουδάζοντας Διοίκηση Επιχειρήσεων (B.Sc, ΜΒΑ).

Η αγάπη του για τον θεσμό της ασφάλισης, η αφοσίωση στον άνθρωπο αλλά και η επιστημονική του προσέγγιση, τον οδήγησαν από πολύ νωρίς, πέρα από την ασφαλιστική διαμεσολάβηση, να αναλάβει και άλλες θέσεις ευθύνης (Sales Manager, Head of Training dpt), όπου και βραβεύτηκε για τις διαχρονικά εξαιρετικές του επιδόσεις από μία εκ των μεγαλύτερων ασφαλιστικών εταιρειών στον κόσμο.

Το πλήρωμα του χρόνου όμως ήρθε, και έτσι όλη η συσσωρευμένη γνώση και εμπειρία, τον οδήγησαν στο να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα. Η δημιουργία του δικού του ανεξάρτητου ασφαλιστικού γραφείου, της insurance design, βασίστηκε στην ανάγκη του Γιώργου Μπάτρη να αναβαθμίσει τον θεσμό της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης σε νέα επίπεδα, στρέφοντας προς τον πελάτη το απόλυτο ενδιαφέρον.

Παράλληλα είναι βασικός μέτοχος του οικογενειακού γραφείου Batris insurance, όπου μαζί με τον πατέρα του Δημήτρη, εκπαιδεύει και εποπτεύει νέους και παλιούς ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές μεταφέροντας την γνώση και την αγάπη του για τον κλάδο.

nextdeal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]