ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

To Facebook εξελίσσει το δικό του έξυπνο ηχείο

Σύμφωνα με διαδικτυακές πληροφορίες, το Facebook εξελίσσει το δικό του έξυπνο ηχείο με οθόνη διαγωνίου 15 ιντσών. 
Για να το κάνει αυτό πράξη το Facebook συνεργάζεται με την ταϊβανέζικη εταιρεία Pegatronics, ενώ το έτοιμο προϊόν εκτιμάται ότι θα λανσαριστεί στην Κίνα, το πρώτο τρίμηνο του 2018. Το έξυπνο ηχείο του Facebook εκτιμάται ότι θα έρθει να προστεθεί σε μια σειρά προϊόντων για το smart home του άμεσου μέλλοντος, όπως είναι το Google Home, το HomePod και οι συσκευές της οικογένειας Amazon Echo.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το MobileSyrup, το έξυπνο ηχείο του Facebook δεν θα έχει ενσωματωμένο κάποιον ψηφιακό βοηθό, όπως συμβαίνει σε άλλες περιπτώσεις έξυπνων ηχείων. Το TechCrunch από την πλευρά του τονίζει ότι το ηχείο του Facebook θα έχει οθόνη αφής 15 ιντσών, ενώ το πλαίσιο της συσκευής θα είναι κράμα μαγνησίου και αλουμινίου.
Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι το έξυπνο ηχείο του Facebook θα προσφέρει άμεση σύνδεση στο πλέον δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο του πλανήτη, με δυνατότητες επικοινωνίας μέσω μηνυμάτων, πρόσβαση στις φωτογραφίες και το News Feed του χρήστη, αλλά και άμεση ενημέρωση για events και άλλες ειδοποιήσεις που σχετίζονται με το προφίλ στο Facebook.
To έξυπνο ηχείο του Facebook θα μπορεί να λειτουργεί και ως ψηφιακή κορνίζα, όταν δεν θα είναι σε σύνδεση.
Πηγή: pestaola.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]