[Ελλάδα]Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε δύο φοιτητές που είχαν βγάλει βόλτα το σκύλο τους (pic)

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 6.30 το πρωί στα Χανιά, περίπου 100 μέτρα από την πύλη του Πολυτεχνείου Κρήτης, όταν δύο νέοι φοιτητές, ένα αγόρι και ένα κορίτσι παρασύρθηκαν από Ι.Χ. αυτοκίνητο.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τα θύματα του τροχαίου είναι δύο φοιτητές, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε γύρω στις 06.30 στην πλατεία των Κουνουπιδιανών. 
Πάνω στους δυο νέους που έβγαλαν νωρίς σήμερα το πρωί βόλτα το σκύλο τους, έπεσε αυτοκίνητο, το οποίο είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα. 
Το αυτοκίνητο δε σταμάτησε την «τρελή» πορεία του, ούτε και όταν παρέσυρε τους δύο νέους και στη συνέχεια έπεσε πάνω σε σταθμευμένη μηχανή. 
Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μετέβησαν στο σημείο, ώστε να παραλάβουν τους δύο νέους και να τους μεταφέρουν στο νοσοκομείο των Χανιών, αλλά δυστυχώς οι δύο νέοι υπέκυψαν στα τραύματα τους. 
Η κοπέλα έχασε ακαριαία τη ζωή της, ενώ ο νεαρός εξέπνευσε λίγο αργότερα, στο Νοσοκομείο Χανίων που μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Αυτή την ώρα η τροχαία ερευνά τις συνθήκες του δυστυχήματος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]