ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ολγα Γεροβασίλη:..Mε τις αναμνήσεις θα μείνουν οι θιασώτες της κατεδάφισης της δημόσιας διοίκησης ..


Αφού η αξιωματική αντιπολίτευση υιοθέτησε πλήρως εδώ και μήνες την στρατηγική της σιωπηρής υποκίνησης της αποχής από τη διαδικασία της αξιολόγησης, θυμήθηκε σήμερα με χαρά «την πολιτική που ανέπτυξε η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, με Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης τον σημερινό Πρόεδρο του Κόμματος κ. Κυριάκο Μητσοτάκη».

Δυστυχώς για την Νέα Δημοκρατία, ο ελληνικός λαός δεν συμμερίζεται τη χαρά της στην ανάμνηση των τυφλών απολύσεων, της καρατόμησης στελεχών της δημόσιας διοίκησης με υψηλά τυπικά προσόντα και των οριζόντιων πολιτικών απέναντι στο ανθρώπινο της δυναμικό, το οποίο αντιμετώπιζε ως δημοσιονομικό βάρος.

Από πλευράς μας διαβεβαιώνουμε τόσο την Νέα Δημοκρατία όσο και την ελληνική κοινωνία ότι η αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων ουδεμία ομοιότητα έχει με τις πρακτικές της υπουργίας Μητσοτάκη, καθώς αποσκοπεί στην αυτοβελτίωση του ανθρώπινου δυναμικού και στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τον πολίτη.

Δυστυχώς για την Νέα Δημοκρατία και ευτυχώς για την ελληνική κοινωνία, οι θιασώτες της κατεδάφισης της δημόσιας διοίκησης θα μείνουν με τις αναμνήσεις τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]