Ούτε ένα σπίτι δεν πρέπει να πουληθεί στα ξένα funds

Γύρευε ποιοι απατεώνες βρίσκονται πίσω τους - Τα σπίτια των πολιτών αποτελούν τη μεγαλύτερη εθνική περιουσία των Ελλήνων. Καμία τράπεζα δεν πρέπει να  πουλήσει ούτε ένα μέτρο γης στα ξένα funds, αν προηγουμένως δεν προσφέρει στον ιδιοκτήτη του ακινήτου την ίδια τιμή που θα το πουλήσει στους κερδοσκόπους που εκμεταλλεύονται τη δυστυχία στην οποία μας οδήγησαν τα μνημόνια

ΕΘΝΙΚΟ έγκλημα συνιστά ενδεχόμενο ξεπούλημα, στους ξένους γύπες, των κόκκινων δανείων που αφορούν στα ακίνητα και στα σπίτια των Ελλήνων τα οποία έχουν αποκτηθεί με αιματηρές θυσίες.

Γιατί κανείς δεν ξέρει πού θα τα μεταβιβάσουν οι κερδοσκόποι και ποιοι θα εκμεταλλευτούν την εθνική αυτή συμφορά. Δεν αποκλείεται τα ξένα funds να μεταβιβάσουν μαζικά τα σπίτια των Ελλήνων σε Αλβανούς, Τούρκους που καταβάλουν εναγώνιες προσπάθειες να πατήσουν πόδι στην Ελλάδα.

Άλλωστε οι Τούρκοι που έχουν αγοράσει τον Αστέρα και το Χίλτον, είναι έτοιμοι να αγοράσουν σε εξευτελιστικές τιμές από τους ξένους κερδοσκόπους τα περισσότερα ξενοδοχεία και τα ακίνητα - φιλέτα.

Οι τράπεζες οφείλουν να σεβαστούν το λαό και το έθνος και να μην ξεπουλήσουν κανένα σπίτι στους ξένους γύπες.

Πρώτα θα πρέπει να φωνάξουν τους ιδιοκτήτες των σπιτιών και των ακινήτων και να τους προτείνουν να εξαγοράσουν τα δάνεια στο 10% της αξίας.

Εξάλλου οι περισσότεροι έχουν χρυσοπληρώσει σε πανωτόκια το μεγαλύτερο μέρος του δανείου και είναι έγκλημα να τους πετάξουν στο δρόμο για να ικανοποιήσουν τα ξένα αρπακτικά, που έχουν βάλει στο μάτι την περιουσία των Ελλήνων.

Σε διαφορετική περίπτωση, εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες θα μείνουν στο δρόμο, ενώ μέσω των offshore θα γίνει το ξέπλυμα της αρκούδας από διάφορους κερδοσκόπους, εγκληματικές συμμορίες, μαφιόζους και ναρκέμπορους, που βρίσκονται σε αναμονή για να αρπάξουν την ακίνητη περιουσία.

Με δεδομένο ότι οι τράπεζες έχουν ανακεφαλαιοποιηθεί με δημόσιο χρήμα δεν έχουν κανένα δικαίωμα να εκποιήσουν την περιουσία του ελληνικού λαού. Η αδυναμία πληρωμής των δανείων οφείλεται στη χρεοκοπία του κράτους, που προκάλεσε πρωτοφανή δημοσιονομική προσαρμογή.

Οι δανειολήπτες έπρεπε να διαλέξουν αν θα πλήρωναν τη δόση του δανείου ή αν με το πενιχρό εισόδημα που τους απέμεινε θα συντηρούσαν τα παιδιά τους και τις οικογένειές τους.

Στα επτά εφιαλτικά χρόνια των μνημονίων σχεδόν δύο εκατομμύρια πολίτες έμειναν χωρίς δουλειά και άλλοι τόσοι εργάζονταν και πληρώνονταν με ψίχουλα κατά διαστήματα.

Ο κόσμος πλήρωσε την τρόικα του Σόιμπλε και βρέθηκε σε απόλυτη αδυναμία να ανταποκριθεί στις δανειακές υποχρεώσεις προς τις τράπεζες.

Όταν η οικονομία ανακάμψει και φτάσει στα προ μνημονίου επίπεδα τότε και οι τράπεζες μπορούν να αρχίσουν να ζητάνε εξόφληση των κόκκινων δανείων.

Γιατί δεν πρέπει να μας διαφεύγει ότι ο τραπεζικός τομέας ήταν ο πρώτος που χρεοκόπησε και δεν σώθηκε από τους ιδιώτες μετόχους αλλά από το δημόσιο χρήμα με το οποίο έγιναν οι ανακεφαλαιοποιήσεις.

Βέβαια προηγουμένως είχαν σκάσει, η ΑΤΕ, η Marfin, η Proton και κάποιες άλλες μικρότερες, χωρίς να τιμωρηθεί κανείς τραπεζίτης από αυτούς που τις χρεοκόπησαν.

Τώρα, με περίσσιο θράσος κάποιοι υπάλληλοι που παριστάνουν τους τραπεζίτες, με τα λεφτά του δημοσίου, έχουν την απαίτηση να παραδώσουν τα σπίτια των Ελλήνων στους ξένους.

Αυτό το έγκλημα δεν πρέπει να συμβεί. Γι΄ αυτό χρειάζεται αγώνας και επαγρύπνηση και κυρίως αντίδραση από τα μέσα ενημέρωσης, όσα παραμένουν ελεύθερα και δεν είναι σε κατάσταση ομηρίας από τις τράπεζες
πηγη kontranews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]