[Eλλάδα]Iδιοκτήτες μανάβικου προσφέρουν δωρεάν φρούτα και λαχανικα σε άπορους!

Κρήτη:Μόνο μπράβο αξίζει στους ιδιοκτήτες του Μανάβικου που βρίσκεται στη λεωφόρο Κνωσού, οι οποίοι αποφάσισαν να προσφέρουν ουσιαστική χείρα βοήθειας στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη!
Συγκεκριμένα το «Μανάβικο της Ηλεκτρας» με ανάρτηση του στο facebook αναφέρει πως: «στο κατάστημα θα υπάρχουν καθημερινά δωρεάν φρούτα και λαχανικά για τις άπορες οικογένειες. Γιατί αυτό που μετράει είναι βοηθεια και η αλληλεγγύη στο συνάνθρωπο μας»!

To κατάστημα εδρεύει στη λεωφορο Κνωσού 92Α, όπως έγραψε χθες το CretePlus.gr

Tα τρία αδέρφια, η Ηλέκτρα, ο Μιχάλης και ο Φίλιππος Κατσαμάνης μιλησαν για την πρωτοβουλία τους αυτή.

Τα τρία αδέρφια είναι ιδιοκτήτες οπωροπωλείου στη λεωφόρο Κνωσού 92 και όπως είπαν στην «Πατρις» ο Μιχάλης και ο Φίλιππος η ανταπόκριση είναι μεγάλη, γιατί υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που έχουν τεράστιες ανάγκες.

«Δεν κάνουμε κάτι σημαντικό. Δίνουμε τα φρούτα και τα λαχανικά που περισσεύουν και αντί να τα πετάξουμε, τα προσφέρουμε. Από αυτά παίρνουμε κι εμείς στο σπίτι μας και τρώμε. Δυστυχώς, μακάρι να μπορούσαμε να προσφέρουμε περισσότερα».

Οι ίδιοι παροτρύνουν και συναδέλφους τους να κάνουν το ίδιο. «Είναι κρίμα ένα προϊόν που δεν πουλήθηκε να πετιέται όταν υπάρχει τέτοια οικονομική κρίση.

Σήμερα (σ.σ. χθες) μετά την ανάρτηση μας στην «κίτρινη αποστολή» μας επισκέφτηκαν μέχρι το απόγευμα δέκα άτομα. Δεν αποκλείουμε κανέναν άνθρωπο. Μακάρι να έχουμε να προσφέρουμε στους ανθρώπους που τα χρειάζονται».
 creteplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]