[Eλλάδα]Τρομακτικό θανατηφόρο τροχαίο! Λεωφορείο συγκρούστηκε με ΙΧ

Κρήτη:Τραγικό θάνατο βρήκε στην άσφαλτο ο οδηγός ενός ΙΧ αυτοκινήτου, ηλικίας 40-45 χρόνων,  που ενεπλάκη σε ένα τρομακτικό τροχαίο δυστύχημα το οποίο σημειώθηκε λίγο πριν από τις 9:00 σήμερα το πρωί στην παλιά εθνική οδό Ηρακλείου – Χερσονήσου, στο ύψος της γέφυρας Αποσελέμη.

Από τη σφοδρή σύγκρουση τουριστικού λεωφορείου με δύο επιβατηγά αυτοκίνητα, το πούλμαν με περίπου 40 επιβαίνοντες εξετράπη της πορείας του και έπεσε από την παλιά γέφυρα του Αποσελέμη στα χωράφια!



Μεγάλη ήταν η κινητοποίηση των αρχών, καθώς στο σημείο του πρωτοφανούς δυστυχήματος βρέθηκαν άνδρες της ΕΜΑΚ για τον απεγκλωβισμό των τραυματιών από τα συντρίμμια των οχημάτων, ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, αστυνομικοί και τροχονόμοι.



Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, νεκρός είναι ο οδηγός του ενός αυτοκινήτου, ενώ τουλάχιστον τρεις είναι οι τραυματίες, όλοι τους επιβάτες στο τουριστικό λεωφορείο που ανατράπηκε.



Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο δεν έχουν διευκρινιστεί πλήρως, ωστόσο, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των αρχών, το πούλμαν αρχικά συγκρούστηκε με ιδιαίτερη σφοδρότητα με το πρώτο ΙΧ, το οποίο κινούμενο ανεξέλεγκτα εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με άλλο διερχόμενο αυτοκίνητο. Ο οδηγός του μοιραίου οχήματος φαίνεται πως έχασε τη ζωή του ακαριαία.


Την ίδια ώρα ωστόσο, ο οδηγός του τουριστικού λεωφορείου έχανε τον έλεγχο του βαρέος οχήματος, με αποτέλεσμα να εκτραπεί και να πέσει από την γέφυρα!
Στην ευρύτερη περιοχή επικρατεί κυκλοφοριακό χάος, με τους άνδρες της τροχαίας να προσπαθούν να εκτρέψουν την κυκλοφορία των ακινητοποιημένων αυτοκινήτων.
περί πηγών
 cretapost.gr
φωτο  creteplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]