ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

Έρευνα:Ποιά είναι τα πιο βρώμικα αντικείμενα σε ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα

Περίοδος διακοπών και ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια έχουν την τιμητική τούς. Πόσο όμως καθαρά και ασφαλή είναι έτσι ώστε να μην χρειαστεί να ταλαιπωρηθούμε αυτές τις ημέρες ξεκούρασης ή ακόμα και να αναγκαστούμε να τις διακόψουμε;

Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το WKMG Local 6 στο Ορλάντο υπάρχουν αντικείμενα που είναι ό,τι πιο βρώμικο υπάρχει σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου. Το τηλεκοντρόλ, το πόμολο της πόρτας και οι διακόπτες του ρεύματος. Αυτά τα τρία σημεία συνήθως οι καμαριέρες ξεχνάνε ή παραβλέπουν να τα καθαρίσουν.

Σύμφωνα με τους ειδικούς το τηλεκοντρόλ μπορεί να έχει πάνω του μέχρι και το βακτήριο E.coli που εμφανίζεται πάνω σε αντικείμενα από ανθρώπους που πάνε στην τουαλέτα και ενώ δεν έχουν πλύνει τα χέρια τους, πιάνουν το τηλεκοντρόλ.

Η ομάδα από το WKMG Local 6 πήγε σε δύο ξενοδοχεία και έβαλε λίγο μέλι πάνω στο τηλεκοντρόλ. Και στις δύο περιπτώσεις το μέλι δεν καθαρίστηκε ποτέ από τις καμαριέρες.

Παρόλο που τα σεντόνια ανανεώνονται σχεδόν καθημερινά σε πολλά ξενοδοχεία, το κεφαλάρι του κρεβατιού είναι ακόμα ένα σημείο που είναι πολύ βρώμικο, καθώς σπανίως καθαρίζεται. Μάλιστα οι ειδικοί τονίζουν πως σε πολλά ξενοδοχεία είναι πιο ασφαλές να φάει κανείς στο μπάνιο παρά στο κρεβάτι του.

Μπορεί τα παραπάνω αντικείμενα να θεωρούνται τα πιο βρώμικα σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου αλλά υπάρχει ακόμα ένα αντικείμενο που δεν αλλάζεται συχνά και δεν είναι άλλο από τη μαξιλαροθήκη. Το Today Show στην Αμερική, έβαλε κρυφές κάμερες σε 5 από τα πιο πολυτελή και ακριβά ξενοδοχεία, όπως στο Holiday Inn και στο The Crowne Plaza. Οι κάμερες κατέγραψαν τις καμαριέρες οι οποίες έμπαιναν στα δωμάτια, άλλαζαν τα σεντόνια και απλά τίναζαν τα μαξιλάρια βάζοντάς τα στις θέσεις τους χωρίς να αλλάζουν μαξιλαροθήκες.

Η λύση

Για να αποφύγουμε όσο το δυνατό γίνεται τα μικρόβια καλό είναι να έχουμε πάντα μαζί μας απολυμαντικά μαντηλάκια.Με τα οποία μπορούμε να καθαρίσουμε το τηλεκοντρόλ και τα πόμολα.Επίσης μια μαξιλαροθήκη στη βαλίτσα δεν πιάνει χώρο. Τέλος, μην ξεχνάμε πριν κλείσουμε διαμονή σε κάποιο ξενοδοχείο μπορούμε να τσεκάρουμε τα σχόλια που έχουν γράψει άλλοι επισκέπτες στο ίντερνετ,μπορεί να μας γλιτώσει από αρκετή ταλαιπωρία.
 rizopoulospost.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]