“Να Μπορέσω Να Επιστρέψω Υγιής Στα Δύο Κοριτσάκια Μου” – Έκκληση Βοήθειας Από Την Μαρία

“Να μπορέσω να επισρέψω υγιής στα δύο κοριτσάκια μου”. Σε αυτή την φράση συμπυκνώνεται η έκκληση βοήθειας από την Μαρία Αναγνώστου για μια ευκαιρία ζωής .
Η Μαρία πάσχει από λευχαιμία και βρίσκεται στο Αττικό Νοσοκομείο παλεύοντας για την ζωή της .Είναι μια νέα γυναίκα , μητέρα δυο ανήλικων κοριτσιών, “Πρόκειται να προβώ σε άμεση μεταμόσχευση Μυελού μετά το τέλος της θεραπείας που διανύω.Χρειάζομαι τη βοήθειά σας προκειμένου να βρω συμβατό δότη μυελού.”, μας ενημερώνει η ίδια με ανάρτησή της στην προσωπική της σελίδα στο fb .
Και παρακάτω στην ίδια ανάρτηση μας εξηγεί :“Η διαδικασία δεν είναι καθόλου επίπονη. Σας παίρνουν λίγο σάλιο και μετά δίνεται λίγο αίμα όπως στην αιμοδοσία. Και μετά τίποτα άλλο.”
Η Μαρία Αναγνώστου , αγωνίζεται να νικήσει την λευχαιμία και να βγει ακέραιη και δυνατή από την ασθένειά της προκειμένου να χαρεί την ζωή της μαζί με τα ανήλικα κοριτσάκια της , που έχουν ανάγκη την μάνα τους .
Η Μαρία είναι ένας δοτικός άνθρωπος , με αγάπη για τον συνάνθρωπό της , που ασχολείται με τα κοινά , με ενδιαφέρον για την πόλη που ζει , το Χαϊδάρι και τους ανθρώπους του , συμμετέχοντας ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος σε συνδυασμό που σήμερα εκπροσωπείται στο δημοτικό συμβούλιο .Η Μαρία έχει όνειρα , για την ίδια και τα παιδιά της . Να συνεχίσει την ζωή της , να χαρεί τα παιδιά της , να τα δει να μεγαλώνουν , να γίνονται και οι ίδιες γυναίκες , ικανές τότε να σταθούν στα δικά τους πόδια .Τώρα όμως , αυτά τα δυο κορίτσια την χρειάζονται .
Για αυτό , εμείς οι συνάνθρωποι της πρέπει να σταθούμε στο πλευρό της και να ανταποκριθούμε εμπράκτως στην έκκληση που μας απευθύνει.“Αγαπημένοι μου φίλοι…Όπως σας είπα και χθες υπήρξαν ξαφνικές αλλαγές στις θεραπείες μου ως αναφορά το πρόβλημα της Λευχαιμίας που αντιμετωπίζω.Πρόκειται να προβώ σε άμεση μεταμόσχευση Μυελού μετά το τέλος της θεραπείας που διανύω.Χρειάζομαι τη βοήθειά σας προκειμένου να βρω συμβατό δότη μυελού.Η διαδικασία δεν είναι καθόλου επίπονη. Σας παίρνουν λίγο σάλιο και μετά δίνεται λίγο αίμα όπως στην αιμοδοσία. Και μετά τίποτα άλλο.Για την διαδικασία αυτή πρέπει να πάτε στην τράπεζα μυελού. Όχι εδώ στο Αττικό Νοσοκομείο. Γίνεστε Δότες .Αν είστε συμβατοί με μένα θα το πάρω εγώ.Αν όχι θα βοηθηθεί άλλος ασθενής. Για περισσότερες πληροφορίες έχω ρωτήσει τους γιατρούς μου και μόλις με ενημερώσουν θα σας δώσω περισσότερες πληροφορίες. Βασίζομαι πολύ στην Πολύτιμη Βοήθειά Σας….!!!…Να μπορέσω να επιστρέψω Υγιής στα δύο κοριτσάκια μου …!!!…Να μπορέσω να Ζήσω….!!!!.”
Αυτά είναι τα λόγια της Μαρίας .
Λόγια καρδιάς , αληθινά , πονεμένα αλλά και με ελπίδα.
Ας τα βάλουμε στην καρδιά και στο μυαλό μας και να γίνουμε συμμαχητές στον αγώνα που δίνει.
Τότε η Μαρία θα νικήσει και μαζί της , η ανθρωπιά , η αγάπη και η αλληλεγγύη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]