Κ.Δ.Α.Π. στα Ιωάννινα ..απο την Ιερά Μητρόπολη

Ένας από τους βασικούς στόχους της «Αποστολής», του Φιλανθρωπικού Οργανισμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών είναι η παροχή βοήθειας και στήριξης σε ευπαθείς οικογένειες και τα παιδιά τους. Η «Αποστολή» , στηριζόμενη στην αρχή αυτή, σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Ιωαννίνων θα λειτουργήσει Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.) στα Ιωάννινα, το οποίο θα είναι και το πρώτο εκτός Αττικής.
Το Κ.Δ.Α.Π. θα ανοίξει τις πύλες του στις 11 Σεπτεμβρίου και θα μπορεί να υποδεχτεί παιδιά δημοτικού, ηλικίας από 5 έως 12 ετών. Το όραμά μας είναι να εξασφαλίσουμε στα παιδιά ένα οικείο περιβάλλον, γεμάτο αγάπη, μάθηση, ψυχαγωγία, με δυνατότητα πρόσβασης σε υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικά προγράμματα.
Τα προγράμματα αυτά θα
περιλαμβάνουν εκπαιδευτική υποστήριξη και μαθησιακές ευκαιρίες στα παιδιά και τις οικογένειές τους αλλά και καινοτόμες δημιουργικές δραστηριότητες, που θα εμπλουτίζουν και θα συμπληρώνουν τα κλασικά μαθητικά προγράμματα και θα ενισχύουν τις δεξιότητες και την πνευματική καλλιέργεια των παιδιών.
Τα άρτια καταρτισμένα μέλη του εκπαιδευτικού και υποστηρικτικού προσωπικού εγγυώνται ότι θα δίνουν καθημερινώς τον καλύτερό τους εαυτό για την άριστη λειτουργία του προγράμματος, το οποίο σχεδιάστηκε με γνώμονα τη φροντίδα των παιδιών και των οικογενειών τους.
Οι γονείς/κηδεμόνες μπορούν να είναι βέβαιοι, ότι θα εξασφαλίσουν στα παιδιά τους ένα ασφαλές και δημιουργικό περιβάλλον για να απασχολούνται με το πέρας της σχολικής ημέρας.

Εγγραφές πραγματοποιούνται καθημερινώς μέχρι 01/09/2017 στο γραφείο της «Αποστολής» στα Ιωάννινα (Δ/νση Πατριάρχου Ιωακείμ Γ 10΄)
Για οποιεσδήποτε πληροφορίες ή απορίες, σχετικώς με τα κριτήρια επιλογής και τη λειτουργία του προγράμματος, μπορείτε να απευθύνεστε καθημερινώς, από Δευτέρα έως Παρασκευή, στα τηλέφωνα 6972866936 & 6974146519.

Απαραίτητα δικαιολογητικά Εγγραφής:
Δελτίο Voucher EETAA “Εναρμόνιση οικογενειακής & επαγγελματικής ζωής”
Αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου σε ισχύ.
Ιατρική βεβαίωση παιδιού/ών
Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
Εκκαθαριστικό εφορίας για το οικονομικό έτος 2016

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στο πρόγραμμα του ΚΔΑΠ μπορούν να εντάξουν τα παιδιά τους, εφόσον το επιθυμούν, και όσες οικογένειες δεν έχουν εξασφαλίσει Δελτίο Voucher EETAA “Εναρμόνιση οικογενειακής & επαγγελματικής ζωής”, προσκομίζοντας όμως τα υπόλοιπα, ως άνω, δικαιολογητικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]