ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ραχήλ Μακρή: «Αποκάλυψα τα τουρκόγλωσσα βιβλία στα δημοτικά της Θράκης και αρχίσατε την λάσπη. Δεν θα σταματήσω»

Όλοι βιώνουμε την προσπάθεια δημοσιογράφων να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα για την προσπάθεια κατάργησης κάθε ιερού και όσιου στην πατρίδα μας και να ανακόψουν την χιονοστιβάδα των αποκαλύψεων των μεθοδεύσεων Τσίπρα – Καμμένου στην Θράκη.
Μεθοδεύσεις που κατήγγειλε συνεχώς ο σημερινός Υπουργός των ΑΝΕΛ κ. Κουίκ, ο οποίος σε μία από τις επισκέψεις του στην Ξάνθη στις 31.08.2014 (http://www.terensquick.gr/2014/08/blog-post_60.html?m=1), κατήγγειλε το Προξενείο με τους ντόπιους μηχανισμούς για τουρκική γλώσσα στα σχολεία της Θράκης.
Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, δήλωνε: «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με ορισμένες εξελίξεις, για τις οποίες αγωνιζόμαστε από πολύ κοντά και οι ΑΝΕΛ και ο Περιφερειακός Συνδυασμός μας.
Η τουρκική γλώσσα δεν θα μπει στα νηπιαγωγεία της Θράκης, όπως πιέζει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Το ζήτησαν και μπροστά μου από τον Υπουργό Παιδείας, προχτές εδώ στην Ξάνθη, οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ μουσουλμάνοι Βουλευτές».
Οι δηλώσεις αυτές ξεχάστηκαν και τα βιβλία στην τουρκική γλώσσα παραδόθηκαν ήδη στα σχολεία της Θράκης, όπως αποκάλυψα σε συνέντευξή μου στο Κεντρικό Δελτίο ειδήσεων σε τοπικό κανάλι της Θράκης (http://bit.ly/2vM6zvO).
Αποτέλεσμα της αποκάλυψης, ένα ακόμα κυβερνητικό σάιτ της Θράκης αυτή την φορά, να συρθεί σε ένα κείμενο πρωτοφανούς φαυλότητας, όπου ο συντάκτης προσπαθεί να καλύψει βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, που με καμάρι ανέβαζαν τα βιβλία στην τουρκική γλώσσα για τους μικρούς μαθητές που υποτίθεται φέρουν την ελληνική ιθαγένεια, αλλά διαφορετικό θρήσκευμα από το επίσημο της χώρας.
Ο πιθανός ισχυρισμός περί αμάθειας δεν δύναται να ευσταθεί, καθώς το συγκεκριμένο κείμενο αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα γκεμπελιστικής μαύρης προπαγάνδας εις βάρος μου.
Επιχειρώντας να χειριστούν το υποσυνείδητο των αναγνωστών, φαίνεται να προσπαθούν να δημιουργήσουν μια εικόνα ελαφρότητας, μιας αμόρφωτης προσωπικότητας.
Γνωρίζουν πολύ καλά οι αυτοαποκαλούμενοι δημοσιογράφοι, ότι δυστυχώς για αυτούς γνωρίζω από θεσμικά κείμενα και συνθήκες όπως αυτοί γνωρίζουν, ότι εάν θέλουν να βρουν ανατριχιαστικά αμόρφωτους και μισέλληνες που υπηρετούν τουρκικές πολιτικές, μπορούν να το κάνουν με μια ματιά στα κυβερνητικά στελέχη που τους υπογράφουν ζεστό κρατικό χρήμα για δημοσιεύσεις.
Η λάσπη δεν με τρομάζει καθώς η αλήθεια αποκαλύπτει τον εαυτό της. Και η αλήθεια είναι, ότι έσπευσαν να αστειεύονται με την τιμή, την αξιοπρέπεια και την πολιτική εικόνα μου καθώς ενοχλώ τα πολιτικά αφεντικά τους.
Το Μέτωπο Νίκης καλεί λοιπόν τους κονδυλοφόρους, όπως δημοσιεύσουν το παρών Δελτίο Τύπου και όπως απαντήσουν δημοσίως:
Εάν έχουν παραδοθεί βιβλία στα ελληνικά σχολεία.
Εάν υπάρχει τουρκική ή μουσουλμανική μειονότητα στην Θράκη.
Εάν έχουν παραδοθεί στα ελληνικά μειονοτικά σχολεία στην Τουρκία, ελληνικά βιβλία,
Πόσα από αυτά τα παιδιά πηγαίνουν σε ελληνικά σχολεία.

Ραχήλ Μακρή
Οικονομολόγος (MSc in Banking) – Πρώην Βουλευτής

Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης
Μέτωπο Νίκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]