Ραχήλ Μακρή: «Ο Σόιμπλε, και τα εκτελεστικά όργανα του οικονομικού στραγγαλισμού της Ελλάδας, Ντράγκι και Τόμσεν, βαρύνονται με εγκλήματα του Διεθνούς Ποινικού Δικαίου»

Ραχήλ Μακρή: «Ο Σόιμπλε, και τα εκτελεστικά όργανα του οικονομικού στραγγαλισμού της Ελλάδας, Ντράγκι και Τόμσεν, βαρύνονται με εγκλήματα του Διεθνούς Ποινικού Δικαίου»

Πιστός στο Ναζιστικό δόγμα: Συλλογική ευθύνη - συλλογική τιμωρία ο Σόιμπλε συνεχίζει να λοιδορεί τους Έλληνες πολίτες, αφού πρώτα έχει παγιδεύσει, εξαπατήσει ή εκβιάσει τους υποτακτικούς του Υπουργούς, ώστε μετά να τους «υποχρεώνει» να συνετιστούν, επιβάλλοντας σκληρά μέτρα οι ίδιοι. Και μετά λέει πως το κάνει για το καλό των Ελλήνων που "εξέλεξαν τόσο ανεύθυνους πολιτικούς".
Ο Σόιμπλε όμως, βαρύνεται με εγκλήματα του Διεθνούς Ποινικού Δικαίου αφού ήταν και παραμένει ο απόλυτος κυρίαρχος του παιχνιδιού στην Ευρωζώνη με εκτελεστικά όργανα στον οικονομικό στραγγαλισμό της Ελλάδας, τον Ντράγκι και Τόμσεν.
Οι παραδοχές του ΔΝΤ για λάθος προβλέψεις και υπερβολές υφεσιογόνων περικοπών, δε σταματούν βέβαια το δίδυμο Σόιμπλε - Τόμσεν από τη κλιμάκωση της πιστωτικής - δημοσιονομικής ασφυξίας, για την καταστροφή οικονομικών υποδομών, τη φυγή επιχειρηματικού και ανθρώπινου κεφαλαίου, ιδίως υψηλής επαγγελματικής ειδίκευσης.
Η δήθεν διαμάχη τους για το χρέος είναι εντελώς προσχηματική. Στην πραγματικότητα ο Τόμσεν ελέγχει τη Τρόικα και υποσκελίζει την Ευρωπαϊκή Επιτροπή απαιτώντας σκληρότερα μέτρα, δήθεν γιατί αυτό απαιτεί η μη - αναδιάρθρωση χρέους ή δήθεν για να συμμετάσχει το ΔΝΤ στο Μνημόνιο του οποίου ο Τόμσεν ήταν πάντα αποκλειστικός συγγραφέας - υποβολέας με έγκριση του Βερολίνου.
Αυτό που έκαναν Σόιμπλε - Τόμσεν το 2016-2017, ουσιαστικά κουρέλιασε το Μνημόνιο 3 με επιπλέον μέτρα 5 δις και δέσμευση για μετά το 2018, χωρίς το ΔΝΤ να είναι επίσημα συμμέτοχος στη τρίτη δανειακή σύμβαση που υπέγραψε ο Τσακαλώτος.
Το Διευθυντήριο του Παγκόσμιου χρηματιστικού κεφαλαίου τους έχει δώσει απόλυτη δικαιοδοσία και ελευθερία κινήσεων στην Ελλάδα γιατί ξέρει πως Σόιμπλε - Τόμσεν είναι διεστραμμένοι ψυχοπαθείς σαδιστές ανθέλληνες.
Όλοι μαζί με τους ντόπιους Κουίσλινγκ, έχουν επιβάλει ένα από τα χειρότερα καθεστώτα κατοχής στην Ιστορία της Αποικιοκρατίας γιατί ο στόχος τους δεν είναι ούτε η εκμετάλλευση φυσικού πλούτου, ούτε το ξεπούλημα περιουσιών, αλλά η μέγιστη δυνατή καταστροφή και ο αφανισμός του υπαρκτού Ελληνισμού ως εθνικής και γεωπολιτικής οντότητας.
Μόνο το Ολοκαύτωμα των Εβραίων μπορεί να συγκριθεί με αυτό που συμβαίνει ειρηνικά σήμερα στην Ελλάδα.



Για αυτό και αποτελεί καθήκον όλων των μη προσκυνημένων Ελλήνων η αναζήτηση και γνώση της αλήθειας, για αντίσταση στους δυνάστες, ανατροπή του καθεστώτος και ανάκτηση κυριαρχίας, προκειμένου να δικαστούν οι αυτουργοί των εγκλημάτων κατά της χώρας και της ανθρωπότητας, όπως τους αρμόζει, από τα αρμόδια διεθνή όργανα και δικαστήρια όπου η Ελλάδα δικαιούται και θα διεκδικήσει αποζημιώσεις για τη ζημιά που έχει υποστεί.
Ραχήλ Μακρή
Οικονομολόγος (MSc in Banking) – Πρώην Βουλευτής
Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης

Μέτωπο Νίκης
www.metoponikis.gr
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]