ΝΔ: «Τραγικό να μιλάει για επενδύσεις ο Τσίπρας- Εκεί που ο Σύριζα διχάζει εμείς ενώνουμε»

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπορεί και ξέρει να φτιάξει την Ελλάδα του αύριο με μεταρρυθμίσεις, επενδύσεις, μειώσεις φόρων, περικοπές δαπανών και νέες δουλειές για τους Έλληνες», τονίζει ο Βασίλης Κικίλιας σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Παρασκήνιο». Ο εκπρόσωπος της ΝΔ επισημαίνει πως «είναι πατριωτικό μας καθήκον, εκεί που ο κ. Τσίπρας διχάζει, εμείς να ενώνουμε», συμπληρώνοντας ότι η δύναμη της ΝΔ και του κ. Μητσοτάκη είναι ότι επικοινωνεί αμφίδρομα και οριζόντια με όλη την ελληνική κοινωνία.

Αναφορικά με την επερχόμενη ΔΕΘ υποστηρίζει πως είναι «τουλάχιστον τραγικό» ο πρωθυπουργός να μιλάει για επενδύσεις από τη Θεσσαλονίκη, τη στιγμή που πρωτοκλασάτοι υπουργοί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, βάζουν συνεχώς εμπόδια αλλά και βάλλουν κατά της μεγαλύτερης ιδιωτικής επένδυσης στην ευρύτερη περιοχή.

Απαντώντας στο αν η μη συμμετοχή της κυβέρνησης στο συνέδριο της Εσθονίας αποτελεί «αριστερό» αντίβαρο, υπογραμμίζει πως «κανένα αντίβαρο δε μπορεί να δημιουργήσει αυτή η κυβέρνηση, αλλά μόνο νέα βάρη στην ελληνική κοινωνία». Στο ίδιο πλαίσιο, χαρακτηρίζει «οπορτουνιστικές» τις επιλογές των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ οι οποίες, όπως λέει, έχουν ως μόνη πυξίδα την παραμονή στην εξουσία.

«Οι Έλληνες πλήρωσαν – όσοι μπόρεσαν- την πρώτη δόση του φόρου εισοδήματος και ετοιμάζονται ήδη για την δεύτερη, ενώ στον λογαριασμό για τον οικογενειακό προϋπολογισμό του 2017 έχουν ήδη προστεθεί οι αυξημένες ασφαλιστικές εισφορές, ο ΕΦΚΑ και o ΕΝΦΙΑ», αναφέρει ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ.
 rizopoulospost.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]