Ο ερντογάν θα χτυπήσει την Αθήνα;

Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ;
Οι λιμένες και τα αεροδρόμια της Αττικής στο στόχαστρο της Τουρκίας;

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”
egerssi@otenet.gr
www.egerssi.gr

Πολιτικοί εκτιμητές – αναλυτές, καταρτισμένοι περί των γεωπολιτικών και γεωστρατηγικών εξελίξεων στην περιοχή μας, εκτιμούν πως αργά ή γρήγορα η πολεμοχαρής Τουρκία θα “χτυπήσει” την Ελλάδα!
Είτε επειδή, ο Χαριτζής – Τζιχαντιστής Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δέχεται απανωτές καρπαζιές - χτυπήματα στην Μοσούλη, στην Παλμύρα, στην Ράκα και αλλού στη Συρία, όπου έχουν σπάσει οι αμυντικές γραμμές του Ισλαμικού κράτους, είτε όταν υλοποιηθεί η ειλημμένη απόφαση των ΗΠΑ – Ρωσίας για τη δημιουργία του Κουρδικού κράτους, όπου η Τουρκία θα απολέσει σημαντικά εδάφη και ενεργειακούς πόρους!
Η εκτίμηση όλων συγκλίνει στο γεγονός ενός θερμού επεισοδίου σε νησί του Αιγαίου Πελάγους, όπου όλο τον Αύγουστο η Τουρκία το δεσμεύει προκειμένου να κάνει ναυτικά και όχι μόνο γυμνάσια!
Άλλος ένας λόγος που ενισχύει αυτήν την εκτίμηση, είναι ότι υπό δρακόντεια μέτρα ξεκίνησε στην Άγκυρα  η δίκη με τους 500 κατηγορούμενους για την συμμετοχή τους στο αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου 2016 κατά του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν! Μια δίκη, αποσταθεροποιητική για το εσωτερικό της Τουρκίας, που εξάπτει τα πάθη και δημιουργεί σφοδρή αντιπαλότητα, αφού φανατικοί οπαδοί του Ερντογάν ζητούν την καταδίκη των κατηγορουμένων εις θάνατον!
Ωστόσο, παρακάτω θα σας καταθέσω μιαν άλλη εκτίμηση, πολύ καλά πληροφορημένης πηγής μας που θα πρέπει να την επεξεργαστούν καταλλήλως οι Μυστικές Υπηρεσίες της Πατρίδος μας, καθώς και η ελληνική κυβέρνηση!

Μεγαλεπήβολα τα σχέδια των Τούρκων…

…για την ελληνική “αγορά”! Μεγάλο ενδιαφέρον εξεδήλωσε ο τουρκικός πολυεθνικός όμιλος της Ekol – Logistics που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα εδώ και πέντε (5) χρόνια! Ο Τούρκος επιχειρηματίας λοιπόν, Ahmet Musul αποφάσισε να εμπλακεί σε διάφορα Projects, όπως την αγορά του λιμανιού του Λαυρίου!
Έτσι, η τουρκική εταιρεία βρίσκεται σε συζητήσεις με το ΤΑΙΠΕΔ προκειμένου να της παραχωρηθεί το λιμάνι για 15 χρόνια!
Όμως, εν μέσω της μεγάλης ελληνικής οικονομικής κρίσεως, πρέπει το ελληνικό Δημόσιο να ξεπουλάει φιλέτα στρατηγικής σημασίας για την ασφάλεια της Πατρίδος μας, σε εταιρείες τουρκικών συμφερόντων;;
Από τη στιγμή που στον ευρύτερο χώρο βρίσκονται σημαντικές μονάδες παραγωγικής ενέργειας, αλλά και ορυκτοί πόροι (μεταλλεία), καθώς επίσης, λίγο πιο πέρα στην Κερατέα βρίσκονται μονάδες Radar και αντιαεροπορικών – αντιβαλλιστικών πυραύλων οι οποίοι προστατεύουν το λεκανοπέδιο της Αττικής και το αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”;;

Συνεχής η δράση ξένων πρακτόρων…

Εμείς να θυμίσουμε για άλλη μια φορά πως, στην ευρύτερη περιοχή κάνουν πάρτι πυρήνες αλβανοκοσοβάρων και πρακτόρων της ΜΙΤ. Οι οποίοι έχουν χαρτογραφήσει την περιοχή της Αττικής και σε περίπτωση επίθεσης της Τουρκίας κατά της Ελλάδος, είναι ενδεχόμενο ως μέτρα αντιπερισπασμού να χρησιμοποιήσουν, καίρια “χτυπήματα” στο φράγμα του Μαραθώνα, στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” και να δημιουργήσουν εμπλοκή των Radar μας στην Κερατέα!
Επίσης – σύμφωνα με τις πληροφορίες μας – υπάρχει μεγάλη κινητικότητα και μόνιμη παρουσία Τούρκων και Αλβανών πρακτόρων στο λιμάνι της Νέας Μάκρης, της Ραφήνας και του Μαρμαρίου Ευβοίας!
Επίσης, – σύμφωνα με τις πληροφορίες μας – μεγάλη κινητικότητα ξένων πρακτόρων παρατηρείται στην περιοχή που εκτείνεται από τον Ισθμό της Κορίνθου μέχρι τις Θερμοπύλες!                  

Πρόστυχος ο ρόλος της Ιταλίας…

Ένα μεγάλο ζητούμενο είναι το γεγονός πως, η ακριβέστατη πηγή μας εμπλέκει στη δράση των τουρκικών και αλβανικών Μυστικών Υπηρεσιών και τις Μυστικές Υπηρεσίες της Ιταλίας! Που προκειμένου να μας πείσει, μας εξιστορεί πως από την δεκαετία του ΄80 (ενδεχομένως και πιο πριν), Έλληνες φοιτητές που σπούδαζαν τοπογράφοι, πολιτικοί μηχανικοί και αρχιτέκτονες στα Πολυτεχνεία της Ρώμης, της Βενετίας, της Φλωρεντίας, της Μόντενα, της Πεσκάρα, της Πάντοβα και της Μπολόνια, έκαναν την πτυχιακή τους άσκηση με θέμα τις εγκαταστάσεις, τις δομές και τις υποδομές! Αυτή ήταν μια απαίτηση των καθηγητών τους, ώστε να αναδειχτούν στοιχεία για τις εγκαταστάσεις, δομές και υποδομές των στρατηγικής σημασίας ελληνικών λιμένων κλπ. Έτσι, οι Μυστικές Υπηρεσίες της “φίλης” Ιταλίας, συγκέντρωναν (και συγκεντρώνουν) διαρκώς πληροφορίες πάνω σε θέματα δομών – υποδομών και εγκαταστάσεων του ελληνικού κράτους και στη συνέχεια τις ανταλλάσουν με αντίστοιχες πληροφορίες των τουρκικών Μυστικών Υπηρεσιών, δηλαδή σε στοχεύσεις τους στα Επτάνησα, στην Ήπειρο, στα Δωδεκάνησα και γενικότερα σε ολόκληρη την ελληνική Επικράτεια!

Στοχευμένη ενέργεια η αθρόα λαθρομετανάστευση…

…που ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια έχει κυριεύσει κάθε γωνιά της Πατρίδος μας - έχουμε πολλάκις αναφερθεί σε αυτό το ζήτημα – και είναι ιδιαιτέρως ύποπτη, από τη στιγμή που δεν μπορούν οι Υπηρεσίες μας να ξεχωρίσουν την εθνότητα όλων αυτών που φτάνουν καθημερινά στην Ελλάδα, αλλά ούτε και τον σκοπό για τον οποίο “επιλέγουν” την Ελλάδα!
Αυτό όμως έχει ως αποτέλεσμα, η – τουλάχιστον - αφελής κυβέρνησή μας, να τους εγκλωβίζει ως μόνιμους σε “χώρους φιλοξενίας” που επί της ουσίας θα αποδειχτούν ωρολογιακές βόμβες σε περίπτωση πολέμου με την Τουρκία!
Γιατί ουδείς μπορεί να μας εξασφαλίσει, της περιπτώσεως, μέσα σε όλους αυτούς να κρύβονται πράκτορες τζιχαντιστές ξένων Μυστικών Υπηρεσιών! Έτσι, αυτοί θα ενεργοποιηθούν και θα δημιουργήσουν κατά τόπους εξεγέρσεις με απρόβλεπτες συνέπειες!
Άλλωστε, ουδείς επίσης, μπορεί να πει με σιγουριά πως οι κατά καιρούς μίνι εξεγέρσεις στα διάφορα Hot Spot δεν περιλαμβάνονται σε ένα ευρύτερο σχεδιασμό προετοιμασίας! Θυμηθείτε επιπλέον, τις ταραχές που ξέσπασαν πριν από λίγα χρόνια στην Κερατέα και που εμείς, είμαστε πεπεισμένοι πως υπήρξε ξένη παρέμβαση από τις Μυστικές Υπηρεσίες της Αλβανίας, της Τουρκίας και όλων αυτών των ξένων – αγνώστων που λυμαίνονται επί χρόνια την περιοχή!

Τα σημεία δείχνουν τον “καιρό”…

Κλείνοντας να επισημάνω πως δεν είναι διόλου τυχαίο γεγονός, οι φωτιές που ξαφνικά το τελευταίο διάστημα καίνε την Αττική!
Ίσως ζούμε την εξύφανση παρόμοιου σχεδίου με εκείνο της εποχής του 2007 που κάηκε όλη η Ελλάδα!
Ασύμμετρες απειλές, τις ονομάζουν οι αδαείς! Στοχευμένες ενέργειες κατά της Πατρίδος από Τουρκαλβανούς, τις ονομάζουμε εμείς!
Και ας κοιτάξει η κυβέρνησή μας να ασχοληθεί πολύ σοβαρά με τις καταγγελίες μας! Χωρίς βεβαίως να της έχουμε εμπιστοσύνη, αφού πάντα δρα μετά από τα όποια δυσάρεστα συμβάντα!
Όπως, του γεγονότος πως είμαστε απροστάτευτοι στις φωτιές, αφού τα πυροσβεστικά οχήματα και τα πυροσβεστικά αεροπλάνα, εν πολλοίς είναι για κακοσυντηρημένα, πεπαλαιωμένα, επί της ουσίας για πέταμα!
Ο Θεός ας βάλλει το χέρι του!
Μετά ταύτα, επανέρχομαι…        
 
     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]