Συνάντηση Γιάννη Καραγιάννη με τον επίτιμο πρόεδρο της Ομοσπονδίας Πωγωνησίων και την υφυπουργό Οικονομικών

-αναπτυξιακές δυνατότητες και προοπτικές των ορεινών περιοχών της Ηπείρου.

- κατάσταση στην ελληνοαλβανική μεθόριο 

-παραχώρηση του Ειρηνοδικείου Δελβινακίου στο Δήμο Πωγωνίου.

Συνάντηση Γιάννη Καραγιάννη με τον επίτιμο πρόεδρο της Ομοσπονδίας Πωγωνησίων και την υφυπουργό Οικονομικών

Ο βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Καραγιάννης μαζί με τον επίτιμο πρόεδρο της Ομοσπονδίας Πωγωνησίων Σταύρο Παππά, συναντήθηκαν με την υφυπουργό Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η διευθέτηση φορολογικών ζητημάτων των Αδελφοτήτων και των Ενώσεων της Ομοσπονδίας, καθώς και η ανταλλαγή απόψεων πάνω στις αναπτυξιακές δυνατότητες και προοπτικές των ορεινών περιοχών της Ηπείρου. Παράλληλα συζήτησαν με την υπουργό για την γενικότερη κατάσταση στην ελληνοαλβανική μεθόριο και την ευχαρίστησαν για τη συμβολή της στην παραχώρηση του Ειρηνοδικείου Δελβινακίου στο Δήμο Πωγωνίου.

Οι προσπάθειες για την παραχώρηση του εν λόγω κτιρίου ξεκίνησαν με την υποβολή αιτήματος του Δήμου Πωγωνίου και σχετική αναφορά του Γιάννη Καραγιάννη στις 20.09.2016 στη Βουλή, ακολούθησε διαπιστωτική πράξη των πρώην υπουργών Οικονομικών, Τρίφωνα Αλεξιάδη και Δικαιοσύνης, Νίκου Παρασκευόπουλου, με την οποία το ακίνητο μεταβιβάστηκε από το Ταμείο Χρηματοδότησης Δικαστικών Κτιρίων (ΤΑ.Χ.ΔΙ.Κ.) στο Υπουργείο Οικονομικών, και πρόσφατα, με το άρθρο 70 του Ν.4484/2017 (ΦΕΚ Α' 110/1.8.2017) η τελική παραχώρησή του στον Δήμο Πωγωνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]