Συγκίνησε ...η «Φόνισσα» στο Αρχαίο Θέατρο Δωδώνης

Συγκίνησε η νέα παράσταση της Δέσποινας Γιαννάτου «Φόνισσα» του Αλεξάνδρου Παπαδιαμάντη που έκανε πρεμιέρα στο αρχαίο θέατρο Δωδώνης.

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρεμιέρα την νέας παράστασης της Δέσποινας Γιαννάτου «Φόνισσα» του Αλεξάνδρου Παπαδιαμάντη. Η γνωστή χορογράφος και σκηνοθέτης πρωτοτύπησε για μια ακόμη φορά χορό γράφοντας ένα από τα πιο γνωστά έργα του μεγάλου μας λογοτέχνη ενώ επέλεξε για την πρεμιέρα της παράστασης το αρχαίο θέατρο Δωδώνης παντρεύοντας παράδοση ιστορία και κληρονομιά.

Πρόσφατα δήλωσε : -ο χορός συνάντησε την λογοτεχνία την μουσική το θέατρο σε τόπο ιερό γεμάτο ενέργεια και ιστορία ... Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην πνευματική κίνηση αρχαίας Δωδώνης που μας στήριξαν σε αυτό το ταξίδι μέσα από τις γιορτές τέχνης ιδιαίτερα την πρόεδρο κυρία Άννα Γιώτη και στον έφορο αρχαιοτήτων κύριο Κώστα Σουέρεφ για την πολύτιμη βοήθεια του.

Τέλος η Δέσποινα Γιαννάτου ανανέωσε το ραντεβού της για την επόμενη χρόνια στο αρχαίο θέατρο Δωδώνης λέγοντας - Οι άνθρωποι, το κοινό και το υπέροχο αυτό θέατρο αποτελούν πηγή έμπνευσης για εμένα, είναι μεγάλη μου τιμή να ξανά βρεθώ στο αρχαίο θέατρο Δωδώνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]