ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ξεκινούν απο αύριο οι τουριστικές διαδρομές Ιωάννινα-Αρχαιολογικός χώρος Δωδώνης[βίντεο-φωτο]

[δείτε αναλυτικά στο βίντεο  που ακολουθεί ,όλες τις λεπτομέρειες για τα τουριστικά δρομολόγια απο τα Ιωάννινα προς τον αρχαιλογικό χώρο Δωδώνης, που ξεκινούν απο αύριο Σάββατο 5 Αυγούστου]

Πρώτη μέρα αύριο για τις τουριστικές διαδρομές  από τα Ιωάννινα  προς την Αρχαία Δωδώνη !
Σε δηλώσεις του  στα τοπικά ΜΜΕ ο δήμαρχος Δωδώνης ,κ.Χ.Νατακαλέτσης ,έκανε λόγο για ένα φιλόδοξο εγχείρημα του Δήμου σε  συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου ,που "θεραπεύει" ένα πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας  αλλά και μια ανάγκη για προβολή και αξιοποίηση του αρχαιολογικού χώρου .

Το εγχείρημα αυτό θα αγκαλιαστεί ,όπως δείχνουν και τα πρώτα σημάδια , τόσο απο τους ξενοδόχους της περιοχής των Ιωαννίνων ,όσο και απο τους ξενοδόχους και τους επαγγελματίες τουρισμού της Δωδώνης ,σημείωσε ο κ.Ντακαλέτσης,για να εκφράσει τη βεβαιότητά του πως θα επέλθει το καλύτερο αποτέλεσμα!
Παράλληλα ο κ.Ντακαλέτσης εξέφρασε την αισιοδοξία του, ότι θα αναδειχθούν και  άλλα σημαντικά  θέματα,  όπως η επέκταση του ωραρίου και η  ύπαρξη ξεναγών, που θα προσφέρει  ολοκληρωμένη υπηρεσία στους επισκέπτες.
Αναφερόμενος στο πρόγραμμα της τουριστικής διαδρομής, ο υπεύθυνος στρατηγικής της Ενωσης Ξενοδόχων κ.Σαμ Κουδούνης ,γνωστοποίησε πως   θα γίνονται 2 δρομολόγια  το Σάββατο και 2 την Κυριακή ,με αφετηρία την Περιφέρεια Ηπείρου στις 9.30 το πρωί  ,με  επόμενο σταθμό την πλατεία Μαβίλη στα καραβάκια, για να ακολουθήσει το ξενοδοχείο Du Lac ,το ξενοδοχείο Βυζάντιο με τελευταίο σταθμό το ξενοδοχείο Epirus Palace ,με το τουριστικό λεωφορείο να καταλήγει στον αρχαιολογικό χώρο Δωδώνης.
Το δεύτερο δρομολόγιο θα ξεκινά την ίδια διαδρομή στις 12.30.
"Αυτές είναι οι δράσεις που χρειαζόμαστε στον τουρισμό ,αυτή είναι η ουσία της ανάγκης που έχει ο επισκέπτης στα Ιωάννινα  και όχι μόνο.
Ο αρχαιολογικός χώρος της  Δωδώνης αποτελεί ένα απο τα βασικά σημεία ενδιαφέροντος και μοναδικό τουριστικό προϊόν και   αυτή η δράση που πρόκεται να ξεκινήσει απο αύριο, έχει την απεριόριστη υποστήριξή  μας." κατέληξε ο κ.Κουδούνης .
Για τη σπουδαιότητα του  εν λόγω εγχειρήματος ,αναφέρθηκαν  στη συνέχεια με δηλώσεις τους  ο Αντιδήμαρχος Δήμου Δωδώνης ,Γιώργος Θεοχάρης και ο κ.Κωνσταντίνος Σουέρεφ.
[δείτε αναλυτικά στο βίντεο όλες τις λεπτομέρειες για τα τουριστικά δρομολόγια απο τα Ιωάννινα προς τον αρχαιλογικό χώρο Δωδώνης που ξεκινούν απο αύριο]


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]