Άλλο Μπριζ, άλλο «Άγιαξ της Ηπείρου»…

Η ΑΕΚ τα βρήκε σκούρα απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Ανέστης την έσωσε και δυστυχώς σε μία φάση και ο Ναδάλες που βρέθηκε στην πορεία ενός σουτ του Γιάκου και την έδιωξε άθελά του πάνω στη γραμμή, ενώ οσάκις η ΑΕΚ απείλησε, τα δοκάρια του Βελλίδη έκαναν το… καθήκον τους σε δύο περιπτώσεις. Τελικό αποτέλεσμα το 0-0. Πάντως η ομάδα που έπαιξε έξυπνα, είχε πάθος και άξιζε να πάρει τους 3 βαθμούς, αν το ματς έφευγε από την ισοπαλία, ήταν ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Πολύ καλά στημένη η ομάδα του Γιάννη Πετράκη, κοίταξε την Ευρωπαία ΑΕΚ στα μάτια, προσπάθησε να βρει χώρους στις αντεπιθέσεις και ίσως αν ήταν λίγο πιο αποτελεσματική η «κυανόλευκη» ομάδα στην επίθεση, να πανηγύριζε σήμερα 3 βαθμούς.

Με τους Γιάκο και Χαλκιαδάκη να κάνουν κορυφαίο ματς, τους Λίλα, Γαρουφαλιά και Μπουκουβάλα να είναι σε όλα αποτελεσματικοί και στην άμυνα τον Τζημόπουλο να είναι αλάνθαστος, ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε ταχύτητα στο παιχνίδι του, αλλά ο Γιάννης Πετράκης χρειάστηκε να λύσει πολλούς δύσκολους γρίφους, τόσο πριν το ματς όσο και στη διάρκειά του. Ο σημαντικότερος ήταν η απουσία του Κόντε που έχει το εύκολο γκολ και σήμερα θα μπορούσε να πάρει τη νίκη για τον ΠΑΣ. Ένας ακόμα «πονοκέφαλος» προέκυψε στο 18′ με τον τραυματισμό του Νικολιά, που περιόρισε τις επιθετικές λύσεις, ενώ στην επανάληψη τραυματίστηκε και ο Γαρουφαλιάς, με τον ΠΑΣ να χάνει έναν καλό παίκτη στη μεσαία γραμμή
 super-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]