ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Το Ελατοχώρι κατέκτησε το τουρνουά ποδοσφαίρου στο Ζαγόρι

Η ομάδα του Ελατοχωρίου κατέκτησε το τρόπαιο στο φετινό τουρνουά ποδοσφαίρου στο Ζαγόρι, επικρατώντας στα πέναλτι της ομάδας του Σκαμνελίου. Ο τελικός διεξήχθη το απόγευμα της Κυριακής 13 Αυγούστου στο γήπεδο του Τσεπελόβου παρουσία πολλών θεατών, κατοίκων των δυο χωριών και όχι μόνο.




Πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Σταμάτη Βογά, ποδοσφαιριστή από το Καπέσοβο που έχασε τη ζωή του σε δυστύχημα την περασμένη άνοιξη.


Ο κανονικός αγώνας που είχε στιγμές έντασης και σκληρό παιχνίδι εκατέρωθεν,  τελείωσε με σκορ 1-1. Οι δυο φιναλίστ πέτυχαν από ένα ακόμη γκολ στην παράταση, από την οποία δεν έλειψαν τα επεισόδια  και έτσι οδηγήθηκαν στη διαδικασία των πέναλτι.


Εκεί οι παίκτες του Ελατοχωρίου, που κατέκτησε αήττητο το τρόπαιο, ήταν πιο εύστοχοι και με 5-4 πέναλτι αναδείχθηκαν νικητές της 19ης Ποδοσφαιρικής Συνάντησης Ζαγορίου.

Στο τουρνουά μετείχαν συνολικά 10 ομάδες και οι αγώνες διεξήχθησαν σε τέσσερα γήπεδα (Τσεπελόβου, Ασπραγγέλων, Κήπων και Φλαμπουραρίου).



Τον τελικό παρακολούθησαν μεταξύ των άλλων, ο αντιδήμαρχος Γιάννης Μητσόπουλος και οι δημοτικοί σύμβουλοι Άγγελος Αρμένης, Ελευθέριος Γιώτης, Ηλίας Κίτσιος, Γαβριήλ Παπαναστασίου και Ηλίας Ράπτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]