Το πρόγραμμα της επίσκεψης του Αρχιεπισκόπου Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ. Αναστασίου, στην Πρέβεζα

Το θέμα της ανακήρυξης του Αρχιεπισκόπου Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ. Αναστασίου σε επίτιμο δημότη της Πρέβεζας θα συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο Πρέβεζας το οποίο θα συνεδριάσει στις 7 το απόγευμα της Δευτέρας. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πρέβεζας ο Αρχιεπίσκοπος θα βρίσκεται στην πόλη  το απόγευμα της Τετάρτης 20 Σεπτεμβρίου.
Στις 21 του μήνα ημέρα Πέμπτη το πρωί θα γίνει η ανακήρυξη του σε Επίτιμο Δημότη (πιθανότατα στον χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου), ενώ το απόγευμα της ίδιας μέρας θα χοροστατήσει σε Δοξολογία που θα τελεστεί στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Χαραλάμπους.
Αργότερα, στον χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου θα γίνει προβολή ταινίας η οποία θα αναδεικνύει το πλούσιο έργο του Μακαριώτατου στην γείτονα χώρα.
Η επίσκεψη θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή με επίσκεψη του Αρχιεπισκόπου στο κοιμητήριο, αφού εξέφρασε την επιθυμία να προσκυνήσει τους τάφους των προγόνων του.
Η παρουσία του Αρχιεπισκόπου Τιράνων, Δυρραχίου και Πάσης Αλβανίας στην Πρέβεζα (τόπο καταγωγής της μητέρας του Ρωξάνης Μαλτέζου) είναι ένα πολύ σημαντικό γεγονός και αξίζει να σημειωθεί ότι αποτελεί το «επιστέγασμα» ενεργειών της Δημοτικής Αρχής και του Δημάρχου Πρέβεζας Χρήστου Μπαΐλη ο οποίος στα τέλη του 2016 είχε επισκεφθεί τον Μακαριώτατο απευθύνοντάς του την σχετική πρόσκληση.
Δημ.Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]